Jesenski horoskop

Jesenski horoskop je ekskluzivno za GEJM pripravila Vidovita Pavlina.

 

ovenOVEN

Septembra pričakuj izbruhe neukrotljive strasti in divjih dotikov, ki pa ne bodo trajali dolgo. Strasten žar bo opravil svoje, še preden se bo do konca razvnel. Oktober prinaša dodatno ognjevitost pri sexdejtih, ki se bodo lahko razcveteli v izbruhe čustvenih izlivov. Pričakuješ vezo? Lahko se zgodi.

 

levLEV

Ne išči dolgotrajnih in resnih razmerij, raje se prepusti kratkočasenju. Imej dober lubrikant vedno v sprednjem globokem žepu in poskrbi za zadostno zalogo kondomov. Tokrat si glavna zvezda na sceni, zato uporabi vse svoje ročne spretnosti ter mentalne masturbacije, da se žur ne konča.

 

bikBIK

Dejti bodo številni in vsestranski; od nežnega stiskanja do konkretnih globin. Jesenska vroča izkušnja se lahko prelevi v vlažno jesensko pripoved o že doživetih čustvih: sošolec, sodelavec ali bivši fuckbuddy, vsekakor nekaj poznanega.

 

dvojckaDVOJČKA

Če je poletje prineslo vroča srečanja v dvoje, troje … in če je nekaj bilo videti kot one-night-stand, potem tudi je bil one-night-stand. Ne pričakuj rožic v svojem vrtu, če se ti ne da poskrbeti zanj. Partner lahko začne vonjati sosedovo rožico. Poskrbi za vlažilo in organiziraj cvetlično razstavo pri sebi doma. Jesen prinaša izbrane sadeže.

 

rakRAK

Poletje je naplavilo marsikaj, poskrbi pa, da ne bo naplavilo »gonjereje«, picajzlov in drugih pekoče-srbečih nebodigatreba. September obljublja konkretnejšo zaobljubo, ki pa ne bo možna brez skupnega testiranja na hiv. Zaupanje ne bo dovolj, potrpežljivost in odločen pristop prinašata konkretne užitke.

 

skorpionDEVICA

Če najprej ne pomagaš samemu sebi, ne moreš pomagati drugim. Torej najprej poskrbi za svoje zadovoljstvo, če ne drugače pa tako, da odpikaš vse, ki ne zadostijo tvojemu kriteriju ustreznosti, velikosti ali pozicije. En slab seks ni razlog, da bi zamudil sončni zahod na medvedjem pikniku.

 

tehtnicaTEHTNICA

Po obilici poletnih izkušenj se bo v začetku jeseni prilegla sprememba v seksu: od kvantitete h kvaliteti. Intimnost ponuja raznolikost preizkušanja igračk, položajev, tajminga, fetišev in razširjanja obzorja. Jesenske spremembe so dobrodošle, prepusti se raziskovanju sebe in njega.

 

skorpionŠKORPIJON

Septembra bodo na dan prišle stare zamolčane skrivnosti, sicer pa se je izteklo dooolgoooočasno vroče poletje. Brez lastne aktivnosti se še oktobrske pasivne priložnosti ne bodo realizirale. Obišči vsaj savno, človek božji!

 

strelecSTRELEC

Temelji veze se postavijo globoko z namenom, vendar to letošnjo jesen ne bo tvoj moto. Obeta se veliko romantike in konkretnih strastnih grižljajev, ki se znajo prevesiti v nebrzdano jesenskozimsko poželenje po več. Užitek brez obveznosti, seksdejti in zadržani vrhunci. Odprl se ti je neraziskan svet globokega grla.

 

kozorogKOZOROG

Tokrat rogovi niso samo simbolni, razbijali bodo tudi zaklenjena vrata. Veliko priložnosti bo na vsakem koraku, marsikatera pa se bo zaradi ciljne usmerjenosti in želji po hitrem happy endu realizirala le delno. Jesen obeta možnost poglobitve nekega specifčnega odnosa.

 

vodnarVODNAR

Utesnjenost znotraj odnosa frustrira, tesnost znotraj pa več kot razveseljuje. Poskrbi za svobodno gibanje znotraj svojih želja. Druži se, prijateljuj, spoznavaj in izkušaj. Čustven bumerang, ki obljublja tudi divji seks, se bo razplamtel konec jeseni.

 

ribiRIBI

Če že nisi notri, kmalu boš. Pomoč lahko nudiš v različnih oblikah, najraje v lateksu in silikonu. Ne pričakuj nemogoče, stabilnost in zaupanje se gradi počasi. Spusti kriterije in se sprosti.

Objavljeno v