Rekla – kazala

Poletje ima poseben čar. Razgaljena telesa, topli dnevi in vroče noči, poletne romance in še kaj. In ravno zaradi tega so imeli naši tajni agentje GOS-ke (Gejevske obveščevalne službe) veliko dela, da so ob koncu poletja za vas izbrali najbolj sočne trače tega poletja.

Pa začnimo v Barceloni, ki je bila letos zelo oblegana. V času največjega gejevskega festivala v Evropi so namreč novice prihajale dnevno. Lahko si le želimo, da bi bili tisto noč prisotni na zloglasnem pena partiju. “Bil je tako velik, da si ga lahko držal v obeh rokah”, je svoje rokovanje z novim temnopoltim prijateljem opisal V. Tudi mi smo bili kar malo šokirani nad to velikostjo, ko smo v uredništvo prejeli
še foto dokaze. Izkazalo se je namreč, da so ti centimetri to poletje opletali tudi po plaži v Rovinju. In tudi tam ga je videlo, prijelo in preizkusilo nekaj naših fantov. Zagotovo je to
 najbolj zaželen kurac tega poletja!

Gremo nazaj v Barcelono. Ne zgodi se ravno na vsakem žuru, da bi nekdo ostal nag, čisto
nag. A to je uspelo fantu z Viča, ki je v klubu izgubil vsa oblačila in nato brez sramu s svojim tičkom do konca žura paradiral po klubu. Le kaj je delal!?

Znano gejevsko aktivistko so letos redko videvali v Sistijani, od koder v zadnjih letih redno uraduje v
poletnem času. Hm. Baje je imela obilico dela na svojem projektu in celo poletje neumorno tipkala v Delovi stolpnici. Zlobni jeziki pa pravijo, da jo je, odkar je odkrila novo Kolezijo, težje prepričati k uri vožnje in plezanju po Costa di Barbari.

Tudi v nemški prestolnici se je dogajalo. Parade ponosa v Berlinu se je letos udeležilo veliko Slovencev, ki so zastopali naše barve. Najbolj gajstna je bila tokrat lezba, ki je s seboj prinesla domače žganje, zaradi katerega so nekateri postali že skoraj preveč dobre volje. Pa tudi sicer je Berlin z razvito gej sceno in vsemi seks klubi pravi magnet za naše. Prenočite lahko tudi v gej hostlu, kjer baje Grindrja za seks niti ne rabiš, vse je na dosegu roke. Naš član sicer ni bil preveč navdušen nad klientelo, ker je so hudi tipi prišli po njegovem odhodu. Smola.

Lani smo že nestrpno pričakovali Gradevizijo, ampak drama ne bi bila drama, če ne bi d(r)ama naredila drame in tako je vse skupaj padlo v vodo. Ampak Gradevizija baje bo, strasti so se pomirile in drama bo lahko spet prepevala. After se baje vrača v Tiflo. Pozdravljamo in se veselimo.

Nekdaj znana dregica pa nam je razlagala, da jo je neke sobotne noči po hoji domov čisto slučajno pritisnilo na WC, ravno ko je šla mimo železniške postaje. Ampak ni bila edina, saj je tam opazila še nekoga, ki davil svojega purana. Bo treba pogledat na štacjon!

Pozdravljamo tudi spravo leta, med znano poabrahamovsko večno žurerko in nono z Gorenjske. Dva klana sta tako razpadla in tako bosta srečno živela do konca svojih dni. Mi pa tudi.

In ne smemo pozabiti še ene aktivistke, naše goriške none, ki je po 23 letih končno diplomirala. Čestitamo, ampak hkrati upamo, da se magisterija ne bo lotila, saj bo takrat že pranona.

Joj, koliko je teh tračev pa premalo prostora. Upamo, da bo tudi prihajajoča jesen tako pestra in da vam bomo lahko poročali z novimi, sočnimi trači. Veliko se že govori o Halloween partyju na Nebotičniku z DJ-em in go-go plesalci iz Milana. Uff, to bo enega materiala!

Objavljeno v