Vrhunec utrinkov

S prijateljema imamo že tradicijo, da gremo skupaj na morje. Čeprav rad potujem in spoznavam nove države, tedna morja na Krku ne zamenjam za nič drugega. Sploh ker poznamo skrite kotičke, kjer se lahko skoraj sami kopamo, brez da bi mi nam kopalke pustile bele zaplate teles, ki bi še globoko v zimo sevale kot oznake za evakuacijo.

Zvečer, ko sta prijatelja, ki sta par, že divje seksala – vsake toliko časa sem zaslišal, kako je njuna postelja zaječala – sem jaz ostal sam na terasi in užival v poletnem vetriču in številnih utrinkih. Ob samotnih večerih sem, kot že prejšnja leta, tudi letos radovedno pokukal na Grindr, brez kakšnega resnega namena, da bi se s kom dobil. Ker sem potreboval nekaj stimulacije, ki bi spodbudila mojo domišljijo, sem si s kom izmenjal slike. Najprej obraza. Če sva bila všeč, še nog, hrbta, prsnih in trebušnih mišic ter nazadnje še ritke in tiča. To sva storila tudi z Luko, študentom iz Zagreba, ki je bil prav tako na Krku. Očaral me je že njegov nasmeh, čeprav je na prvi fotografiji še skrival oči za sončnimi očali. Njegove rjave oči, ki jih je pokazal na naslednji sliki, so razkrile njegovo nagajivost in še poudarile njegov seksi nasmeh.

Želel me je spoznati. Sprva sem se izmikal, a ko mi je omenil, da je ravno ta večer vrhunec utrinkov in da pozna prostor, kjer svetloba ne bo motila najinega pogleda v nebo, sem se le vdal. Utrinke je pač najlepše gledati v dvoje. Čez pol ure me je že pobral z avtom. Čutil sem, da je nervozen, ker je bil bistveno manj zgovoren kot virtualno. Kmalu sva prispela do zaliva, kjer ni bilo nikogar. Le pljuskajoči zvoki morja ob plimi in nebo polno zvezd ter luna, ki je osvetljevala skale. Sprostil se je. Postal zgovoren in dolgo sva se pogovarjala, preden sem opazil prvi utrinek. »Si ga videl?«, sem ga vprašal, a je odgovoril, da je gledal moje globoke rjave oči. Očaran nad njegovo iskrenostjo sem se ga na rahlo dotaknil. Trznil je in kar planil name. Kar naenkrat sem ležal na peščenih tleh, ki so sevala od celotnega dneva zbrano toploto, na sebi pa sem čutil njegovo toploto. Njegove sočne, polne ustnice so se narahlo dotaknile mojih in zaščemelo me je, kot bi med nama stekla elektrika. Zavihal mi je majico in polnost njegovih ustnic sem začutil na svojih napetih bradavičkah, na popku in kmalu še nižje. Trd sem bil že kar nekaj časa. In moker od precuma, od pričakovanja, želje, kaj še bo. Narahlo ga je vzel v usta in ne vem, kdo je bolj užival. Jaz sem stokal, on pa ga je spravil v grlo vse do jajčk.

plavalecNenadoma se je povzpel do moje glave in me vprašal, če greva raje do njega, da nama bo bolj udobno. Malo sem se obotavljal, ker sem popolnoma pozabil na neudobje kamnov. Ampak kmalu sva bila pri njemu, v čudoviti hiši na vrhu hriba. Na sedežni na terasi s pogledom na morje sva nadaljevala s strastnimi poljubi. Kmalu sva bila povsem gola, ko je skočil po stopnicah in prižgal luč bazena, ki ga prej sploh nisem opazil. Povabil me je vanj in mi priznal, da še z nikomer ni bil tam. Topla voda bazena naju je grela, da mlačen jadranski vetrič ni prezebel najinih popolnoma nagih teles. Drgnila sva se drug ob drugega, lizala mokre bicepse, vrat, ušesa, usta. In precum je po kapljicah poplesaval v bazenski vodi. Luka je bil malo mlajši od mene, a vsaj 10 cm višji. Visoki tipi so mi bili že od nekdaj seksi. Njegovo dolgoletno igranje odbojke je ustvarilo telo širokih ramen, močnih rok, ki so me brez težav dvignile in odločno prijele. Ko je s sočnimi ustnicami in jezikom prišel do ušes, o ja, odkril je, da me lizanje ušes čisto paralizira, mi je potiho prišepnil, da me hoče. Mislim, da mi je že tako trd tič še dodatno otrdel. In ja, jasno mu je bilo, da se z njegovim predlogom strinjam.

Odločno me je prijel za roko in me odpeljal nadstropje višje. Najprej pod tuš. Namilil me je po hrbtu in po ritki. Jaz pa njegovega trdega, žilastega tiča, ki je kar pulziral od potrebnosti. Oblit s kapljami vode iz tuša sem šel sem na kolena. Gledal sem ga v njegove seksi oči in mu sproti srkal vso vodo, ki je s tuša padala na njegovega žilastega tiča. Videl sem, kako mu paše, saj si je grizljal ustnice. Slišal sem njegovo stokanje. Čutil sem, da me hoče.

Kar odnesel me je na posteljo, me obrnil na trebuh in z okretnim jezikom pričel raziskovati mojo še od tuširanja vlažno luknjico. Čeprav sem ga hotel takoj v sebi, in to je vedel, ker sem ga praktično prosil, je nalašč odlašal. Komaj sem zdržal. Ulegel se je name in me divje grizljal po ušesih ter me nekajkrat strastno zalizal. Hotel sem ga v sebi, in čutiti njegovo vroče telo na svojem hrbtu, se prepustiti njegovemu ritmu, gibanju, sunkom, vsemu … Prijel je lubrikant, ki ga je imel v prvem predalu nočne omarice. Obilno podmazana sta njegova dva prsta brez težav prodrla vame. Takoj je našel G točko, na katero je nekajkrat pritisnil, da mi je skoraj prišlo. Tresel sem se od užitka in vedel je, da je čas. Nataknil si je kondom in me že dražil s podmazano glavico, kot da je hotel, da ga prosim, da naj ga že da noter. Ja, gotovo je to hotel.

Na srečo me ni predolgo matral, sicer bi prej dehidriral od izdatnih količin precuma. V bočnem položaju, kot da bi vedel, da mi ta najbolj paše, je prodrl vame. Počasi, a vztrajno, do konca. Ves ta čas me je objemal s svojimi močnimi rokami, ki sem jih nekajkrat polizal v znak popolne podrejenosti. Zdaj sem bil njegov. Kakor ga je potisnil noter, tako sem zastokal. Všeč mu je bilo, da nisem bil tiho. Ponosen je bil na svojega tiča in z veseljem je poizkušal drugačne tehnike in položaje, v katerih je imel on največ nadzora. Malo počasi, pa malo hitro. Vmes je malo pomešal in kar naenkrat mi ga je zabil do konca. Nisem mogel več. Občutek je bil preveč intenziven in takrat mi je glasno prišlo. Zavpil sem. In ko sem čutil vso to ekstazo orgazma, še kar ni nehal in mi ga je še kar nabijal. Strastno in do jajc, da so se njegova mastna bingljajoča jajčka nekajkrat sprijela z mojimi. Nenadoma me je z eno roko stisnil k sebi, zarjovel kot lev, z drugo roko pa sunkovito udaril ob nočno svetilko, da je z vso silo odletela v steno in se razbila.

Obležala sva. Nemočna. Mokra. Zadovoljena. In zadovoljna. Sploh jaz, ker se je moja želja ob utrinku tako hitro izpolnila. In komaj čakam, ko bom šel naslednjič na Krk. Morda še ta mesec …

Morski Volkec

Objavljeno v