Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

DJ VEČER (DJke: Marie Cherie (Dunaj), Nina Hudej & NinaBelle)

2. 2. 2018 @ 23:00 - 3. 2. 2018 @ 5:00

Marie Cherie (Dunaj)

maRie cheRie aka Lana Prerad je aktivistka, izkušena glasbenica in rezident didžejka dunajskega glasbenega undergrounda. V svojih setih prepleta ideje, izvirajoče iz njenega aktivizma, s pankom, bleščicami diska in tribal tehnom.

https://www.facebook.com/marieholycherie/

Nina Hudej & Ninabelle (tehno & dajmonds)

Nina Hudej, producentka in didžejka, programska voditeljica kulturnega centra Pritličje ter kluba Monokel (Ljubljana), in NinaBelle, glasbenica, vokalistka ter glasbena opremljevalka na Radiu Slovenija, obe uveljavljeni didžejki, organizatorki in promotorki enakih priložnosti in raznolikosti na elektronski glasbeni sceni. Nina Hudej je konec leta 2015 pri nedovisni slovenski založbi Kamizdat izdala svoj samostojni album »Disclaimer Null«, pred kratkim pa je bila uvrščena na seznam izbranih glasbenic_kov za leto 2018 pri evropski platformi SHAPE.

NinaBelle (Nina Kodrič) je klasično izobražena flavtistka; diplomirala je na ljubljanski Akademiji za glasbo, po študiju jazz improvizacije v Rotterdamu in Celovcu pa je kot didžejka, vokalistka, piska nadaljevala raziskovanje elektronskega večzvočja. Njun najnovejši skupen projekt je elektronski live act Warrego Valles, s katerim sta le z nekaj nastopi, glasbenimi videi in malo ploščo Location Off pri spletni založbi Kamizdat v preteklem letu uspeli dodobra razburkati slovensko elektronsko podtalje. Njun debitantski album Botox, ki sta ga pripravljali v zadnjem letu, bo izdan prvega marca letos.

Podrobnosti

Začetek:
2. 2. 2018 @ 23:00
Konec:
3. 2. 2018 @ 5:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Klub Monokel
Masarykova cesta 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.klubmonokel.com

Organizatorji

LEZBIČNA SEKCIJA ŠKUC LL
ŠKUC