Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kavarniški večer: Zaključni piknik/ Picnic

22. 6. 2017 @ 19:00 - 22:00

Ekipa Kavarniških večerov vas vabi na zaključni dogodek iz kolekcije pomlad-poletje 2017, na katerem se bomo v prijetnem ambientu terase Kluba Tiffany družile_i ob pijači in jedači. Nadele_i si bomo retrospektivna očala in si skoznje ogledale_i naše kreacije, si privoščile_i kratek oddih med izpitnim obdobjem, izkoristile_i priložnost za druženje preden pobegnemo na različne konce in še mnogo več.

Vabljene ste, da prinesete s seboj tudi svoje kreacije v obliki domačih ali kupljenih dobrot, da bo miza bolj obložena. 🙂

Da se bomo lahko videle_i in gledale_i dlje, se bo piknik začel že ob 19h.

Pridite! Več nas je, manj nas ni 😀
—–
Cafe night team invites you all to the closing event of the Spring-Summer 2017 Collection. It’ll take place in the comfortable ambience of the Club Tiffany terrace, where we will wine and dine, don our retrospective glasses to check out our creations, take a much needed break from the finals (at least some of us), and take the opportunity to hang out before we all scuttle to different parts of the world.

You are kindly invited to bring your creations in the shape of homemade or bought sweeties to make the tables even more scrumptiously laden.

In order to see and watch each other for longer, the picnic starts at 7 p.m.!

Do come! The more we are, the fewer we are not! 😀
________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
___________________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Urad za mladino, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Prizorišče

Klub Tiffany
Masarykova cesta 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizatorji

DIC Legebitra
Kulturni center Q