Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Artish mladinska ustvarjalnica

15. 5. 2019 @ 17:00 - 18:30

Vabljene_i na srečanje Artish mladinske ustvarjalnice – različice Mladinske čvekalnice, kjer bomo namesto z besedami spregovorile_i z različnimi izdelki, ki jih bomo ustvarile same_i.

Ste vedele_i?
Med risanjem se v možganih aktivirajo deli, ki nadzorujejo vid in natančno motoriko, s čimer se razbremeni delovanje amigdale, ki je odgovorna za uravnavanje čustev in stresa.

Ustvarjalnico bova skupaj z vami ustvarjala Filip Vurnik, dipl. prof. likovne pedagogike in Mateja Vilfan, uni.dipl. socialna delavka.

—————————————————
We are inviting you to the first meeting of the Artish Youth Creation Center – version of the Chatter Club, where we will use different
techniques to express ourselves. Instead of words, we will use products, that we will create there.

Did you know?
During drawing, parts that control vision and precise motility are activated in the brain, thereby relieving the amygdala’s activity, which is responsible for managing emotions and stress.

All the help you need will be provided by Filip Vurnik, prof. of art pedagogy and Mateja Vilfan, social worker.
______________________________________________________

Delovanje Mladinske čvekalnice omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Mestna občina Ljubljana v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Mladinska čvekalnica je namenjena vsem LGBT mladim osebam.
Poudarek je na ustvarjanju varnega okolja, izmenjavanju mnenj, izkušenj in medsebojni podpori pri različnih dilemah, s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
15. 5. 2019
Čas:
17:00 - 18:30
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva cesta 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.legebitra.si/

Organizator

DIC Legebitra
Telefon:
01 430 51 44
Email:
info@legebitra.si
Spletna stran:
http://www.legebitra.si/