Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Biseksualna filmska delavnica 3: montaža

17. avgusta @ 10:00 - 17:00

📽️ To poletje snemamo biseksualen kratki film, ki ga bodo v celoti od prvega do zadnjega koraka ustvarile biseksualne osebe! V seriji delavnic bomo pod vodstvom slovenske biseksualne režiserke Hanne Szentpeteri napisale_i scenarij, zrežirale_i, posnele_i in zmontirale_i čisto svoj film, ki bo doživel slavnostno premiero v mednarodnem tednu biseksualnosti septembra. Vabljene_i vse_i, ki se želite naučiti več o zaodrju filmske industrije ali želite ustvariti filmsko upodobitev biseksualnosti po svoji meri!

Zadnja v seriji biseksualnih filmskih delavnic nas bo usposobila za samostojno montažo v programu Adobe Premiere. Delavnico bo vodil Maj Smerkol. Prosimo, da s seboj prinesete svoj prenosnik!

Na delavnici bomo spoznale_i:
– kaj je montaža in kako funkcionira,
– kako biti kritična_en do uporabe montaže,
– delo v programu za montažo ter
– se naučile_i animiranja napisov ter špic in
– montaže posnetkov v končni izdelek.

Pred delavnico montaže bosta potekali še:
➡️ Biseksualna filmska delavnica 1: scenarij
➡️ Biseksualna filmska delavnica 2: snemanje

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaradi lažje organizacije pa je za udeležbo potrebna prijava. Sodelujete lahko samo na eni ali dveh izmed delavnic (če vas npr. zanima samo pisanje, se lahko udeležite samo scenaristične delavnice) ali pa na vseh. Poleg tega iščemo tudi igralke_ce, statiske_ce in različno pomoč v zaodrju – vse_i, ki želite zasijati pred kamero ali za njo, prosimo, da se prav tako prijavite.

❗ OBRAZEC ZA PRIJAVO: https://forms.gle/kRTd28tJLuiKdG789

Delavnica je namenjena biseksualnim osebam. Udeležba je brezplačna, prav tako bo poskrbljeno za vso opremo in ker je ustvarjanje revolucionarnega biseksualnega filma naporno delo tudi za kosilo med delavnicami.

Maj Smerkol je študent računalništva in informatike. Za diplomsko delo je razvijal vtičnik za After Effects, ki pomagajo pri ustvarjanju glitch art digitalnih video učinkov. Za sabo ima nekaj montažerskih projektov, sicer pa se ukvarja z umetno inteligenco.

Podrobnosti

Datum:
17. avgusta
Čas:
10:00 - 17:00
Dogodek Category:

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva cesta 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.legebitra.si/