Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Filovaje

23. 5. 2019 @ 18:00 - 20:30

Med predavanji in pivom s kolegi_cami se zdaj lahko ustavite na Filovajah. Obljubljamo, da bodo manj utrujajoče od fitnesa in zanimivejše od pilatesa.

Filozofija velja za nekaj dolgočasnega ali pa za tisto čudno stvar, ki jo izvajajo še bolj čudni študentke_je Filofaksa. Filovaje so projekt delavnic praktične filozofije, filozofskih predavanj in pogovorov z znanimi slovenskimi filozofi_njami, namenjene osnovnemu filozofskemu osveščanju na način, ki je dostopen vsem. Preko debate boste spoznale_i temelje filozofskega razmišljanja, preko teh pa tudi osnovne LGBT+ teme.

Če bi se torej želele_i uriti v filozofiji, da boste v vsakdanjem življenju brihtnejše_i. in vas zanima, kako do čim bolj raznolike in prijazne družbe, pridite na uvodno srečanje.

Zaželjeno predznanje filozofije: nula 🙂

Vodi Dali Regent, filozofinja, aktivistka in predsednica Društva Hiša Filozofije.
__________________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
23. 5. 2019
Čas:
18:00 - 20:30
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

Študentski kampus
Pivovarniška ulica 6
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.kampus.si/

Organizator

DIC Legebitra
Telefon:
01 430 51 44
Email:
info@legebitra.si
Spletna stran:
http://www.legebitra.si/