Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Jesenice – podporna skupina za lgbt+ osebe

9. 10. 2019 @ 18:00 - 20:00

Imaš stvari, o katerih želiš govoriti, pa ne najdeš varnega prostora? Želiš odpreti nekatere teme v družbi tistih, ki mogoče doživljajo ali pa so kdaj doživeli enako in potrebuješ spodbudno besedo, ali pa samo razumevanje? Te obremenjujejo šolske obveznosti, družina, ali pa nekaj popolnoma drugega?

Potem te vabimo, da se oglasiš na STIK podporni skupini, kjer lahko v varnem prostoru vrstnic_kov in strokovne podpore spregovoriš o stvareh, ki te obremenjujejo ali pa z nami deliš svoje uspehe, srečne trenutke in pozitivne stvari v tvojem življenju.

** Dobimo se v sredo, 9. oktobra 2019 ob 18.00 uri v Mladinskem centru Jesenice (Ulica Viktorja Kejžarja 22), na Jesenicah **
Se STIKnemo!

Dogodke STIK organiziramo in pripravljamo z ekipo usposobljenih Legebitrinih prostovoljk_cev.
Prostovoljke_ci so prisotne_i na vsakem STIK dogodku.

______________________________________________________

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Mladinskim centrom Jesenice.

_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogočata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Mestna občina Ljubljana, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Na Jesenicah gostujemo ob podpori Mladinskega centra Jesenica, katerega delovanje podpirajo Ministrstvo za izobraževanje in šport in Občina Jesenice.

Podrobnosti

Datum:
9. 10. 2019
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

Mladinski center Jesenice
Viktorja Kejarja 22
Jesenice, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.mc-jesenice.si/

Organizatorji

DIC Legebitra
Mladinski center Jesenice