Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor – Spol_i in spolni izraz

14. 10. 2019 @ 18:00 - 20:00

Na tokratni STIK podporni skupini bomo govorile_i o spolih in spolnemu izrazu. V varnem prostoru se bomo pogovarjale_i o naših občutkih do spolov, bodisi tistih, s katerimi se identificiramo same_i, ali pa tistih, pripisanih ob rojstvu. Prav tako bomo spregovorile_i o tem, kaj vsaki_emu od nas pomeni spolni izraz ter kako na spole in spolne izraze gleda družba.

Vabimo te, da se oglasiš na STIK podporni skupini, kjer lahko v varnem prostoru vrstnic_kov in strokovne podpore spregovoriš o stvareh, ki te obremenjujejo ali pa z nami deliš svoje uspehe, srečne trenutke in pozitivne stvari v tvojem življenju.

** Dobimo se v ponedeljek, 14. oktobra 2019 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Se STIKnemo!

Dogodke STIK organiiramo in pripravljamo z ekipo usposabljenih Legebitrin prostovoljk_cev.
Prostovoljke_ci so prisotne_i na vsakem STIK dogodku.
______________________________________________________

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
14. 10. 2019
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map