Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor – Trening za uporabo priročnika Mavrica v žepu

13. 5. 2019 @ 18:00 - 20:00

Na tokratnem STIKu bomo premierno predstavile_i priročnik, ki preko uporabe umetniških orodji naslavlja tematike LGBT+. Priročnik z naslovom Mavrica v žepu je ustvarila ekipa mladih aktivistk_ov in umetnic_kov. Priročnik vsebuje tako teoretične uvode, kot metodologijo in pripomočke za izvedbo sedmih raznolikih delavnic.

Na STIKu bomo preko izvedbe ene izmed delavnic iz priročnika urile_i svoje trenerske veščine in spoznale_i metodologije, ki so v priročniku Mavrica v žepu.

Toplo ste vabljene_i tudi mladinske_i delavke_ci, učitelji_ce, profesorice_ji oziroma vse_i, ki delate z mladimi ali s skupino oseb.

Se vidimo v ponedeljek, 13. 5. 2019 ob 18h v MKC Maribor.

Se STIKnemo!

Dogodke STIK organiiramo in pripravljamo z ekipo usposabljenih Legebitrin prostovoljk_cev.
Prostovoljke_ci so prisotne_i na vsakem STIK dogodku.
______________________________________________________

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
13. 5. 2019
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map