Inteligenca o pedrih

MEDIAŠIT

 Na Vest.si so v oddaji Moja dežela domače intelektualce vprašali po njihovem mnenju o homoseksualcih. Odgovori ne potrebujejo komentarja – verbalna in neverbalna komunikacija vprašanih povesta vse. Oglejte si jih na www.vest.si/moja-dezela (oddaja št. 6), za okus pa je tule nekaj sladkih:

Neisha: Narava ima svoje zakone. Narava ima svoje izjeme. Narava ima svoje izgrede. Narava ima vse. To je naravno. […] Ful dobro je it s takim človekom v šoping, se pogovarjat o babjih stvareh.

Marko Crnkovič: Nimam posebnega mnenja. 

Erika Žnidaršič: V Sloveniji v zadnjem času napredujemo kar se tiče mentalitete do homoseksualcev.

Bernarda Jaklin: Homoseksualci so ljudje, ki so po mojem najboljši sosedje. […] To so zelo občutljivi ljudje z drugačnimi spolnimi navadami, ki si jih najbrž niso sami izbrali, ampak so se z njimi rodili.

Spomenka Hribar: Moški, ki imajo nagnjenje do drugih moških, ne do žensk.

Tone Fornezzi: Homoseksualci so trenutno v veliki prednosti, ker nam je vlada obrnila hrbet in bodo, upam, to izkoristili.

Miša Molk: Včasih se mi zdi, da so te parade povsem odveč. Če bi živeli vklopljeni v vsakdan tako kot heteroseksualci, ne bi imeli nič proti. Verjetno pa se morajo boriti za svoje pravice, ker jih do sedaj pač še nimajo.

Jonas: Beseda peder je lahko opis dejanskega stanja, lahko pa je tudi karakterna oznaka.

Magnifico: Ne vem, zakaj se sploh definirajo kot homoseksualci. V resnici me to sploh ne zanima. To so take intimne stvari.

Peter Mankoč: Homoseksualec kot homoseksualec nič narobe. Mene zanima, kakšen je kot človek.

Tags from the story
Written By
More from Uredništvo

Feministični WikiMaraton

Prostori MMC K6/4, Kersnikova 4, Ljubljana. Od srede 27. do petka 29....
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja