Rumeni lakasti čeveljci – IV. del

Objavljamo zgodbe iz avtobiografskega romana v nastajanju z naslovom Rumeni lakasti čeveljci avtorja Aleša Čakša.

Prvi izliv

Kim je bila včasih sita Filipovih izmišljevanj in laži. Dostikrat sploh ni vedela, ali naj mu verjame, kar govori, ali pa so to bile le njegove izmišljene zgodbice, da naredi vtis. Filip se je rad postavljal z rečmi, ki sploh niso obstajale, ali z dejanji, ki se nikoli niso zgodila. Vsekakor pa je želel, da njuno resnično prijateljstvo preraste v kaj več. Ni bil povsem prepričan, ali je zaljubljen v Kim, a njegova čustva do nje so se spremenila. Hrepenel je po drugačnih, bolj erotičnih dotikih z njo, večkrat je sanjaril, da jo v temi golo z jezikom poljublja na stopnicah njegove hiše. Hotel jo je za svojo punco.

Kadar sta bila v njeni sobi, kjer je vselej neizmerno užival, mu je Kim večkrat stiskala mozolje. To je zelo rada počela, Filip pa se tudi ni branil, saj mu je ud ob tem vedno malo nabreknil.

Enega vročega poletnega popoldneva sta zdolgočasena in mokra od potu ležala na njeni postelji v podstrešnem stanovanju in poslušala radio. Razveselila sta se hita Joan Jett I love rock’n’roll. Filip se je ob pesmi tako razvnel, da se je sunkovito vrgel na Kim, jo začel slačiti in poljubljati z jezikom. Začuda se Kim ni upirala in se je prepustila Filipovim pobudam. Segla je v njegove hlače in se dotaknila trdega penisa. Filip je bil močno vzburjen in je hitro dosegel izliv sperme. Ves omotičen od prvega in nepričakovanega izliva se je skotalil s Kim in stekel domov. Bil je čudno srečen in zaskrbljen hkrati. Še vedno je mislil, da je spolnost nekaj grdega, umazanega, obsojanja vrednega.

Sosed Rožle

Naslednji dan ga je Kim že dopoldan presenetila z obiskom. Redkokdaj ga je ona obiskala, povečini je k njej domov odhajal Filip. Že na stopnicah ga je poljubila in mu v usta precej grobo porinila jezik. ”Takole se to dela, da boš vedel,” mu je pokroviteljsko razložila. Želela je, da se čim prej nauči dobro poljubljati, da bo naredil res dober vtis na prvo punco. Vedela je, že dlje časa, da to ne bo ona, kajti všeč ji je bil sosed Rožle, njun vrstnik, ki je cele dneva preživel doma ob knjigah. Ni pa vedela, da je Rožle všeč tudi Filipu.

Teta iz Amerike

Filip je že precej dolgo čutil, da je drugačen. Do Kim je gojil posebna, svojevrstna čustva, pri njej je prijateljstvo mešal z navidezno zaljubljenostjo, a vedel je, da so mu bolj všeč fantje. Kdaj je začutil, da je drugačen od večine? Ko je bil star osem let, je mamiko obiskala zanimiva teta iz Amerike. Vsi so ji tako rekli, ‘teta iz Amerike’. Nikoli si ni zapomnil njenega imena. To ga tudi ni zanimalo, zanj je bilo dovolj, da je bila iz Amerike. Filipa je to dejstvo strahovito fasciniralo. Tudi ona je bila zelo drugačna od drugih. Visoka, strašno urejena, zelo drugače oblečena kot ženske v Ljubljani. Ko je stopila v sobo, je v prostor vnesla posebno, drugačno energijo. Veliko je govorila, a bila nadvse zabavna. Vsi so se ji vedno smejali. Kar je bilo Filipu še posebej všeč, pa je bila njena svobodomiselnost, odprt duh.

Teta iz Amerike, teta Lola in Filip so nekega večera gledali televizijo. Ko so iskali primeren film, se je teta iz Amerike ustavila na italijanskem kanalu, kjer so predvajali erotičen film. Teta Lola je takoj izstrelila, da to ni primerno za Filipa, a se teta iz Amerike ni dala motiti, češ da nekaj golote pa Filipu že ne bo škodilo. “Seks je zdravje,” je rekla in Filip tega ni nikoli pozabil. Seks je zdravje, mu je odzvanjalo v glavi še dolgo časa.

Med gledanjem filma je zrl predvsem v gola moška telesa. Ko si je ogledoval eno od čvrstih in gladkih riti moških, je njegovo telo preplavil nenavadno blažen občutek. Penis mu je silovito otrdel, bil je zelo vznemirjen, sploh ni vedel, kaj bi. Na srečo teti nista opazili njegove erekcije, a je vseeno odvihral v svojo sobo.

Rumeni lakasti čeveljci – I. del >>>

Rumeni lakasti čeveljci – II. del >>>

Rumeni lakasti čeveljci – III. del >>>

_________________________________________________________________

Foto: Jure Makovec

Avtor o avtorju

Že kot majhen sem vedel, da bom pisal, najprej kot novinar, potem pa … hm, morda celo knjiga. Leta 1996 sem na FDV diplomiral iz novinarstva, čez dve leti opravil še specializacijo iz komunikologije na University of Amsterdam.

Dolga leta sem delal kot novinar in urednik na Delu, predvsem sem pisal o šolstvu, tudi za Sobotno prilogo. Leta 2008 sem odšel na Finance in začel kmalu urejati modno in lifestyle revijo TRENDI. V tem času sem zelo od blizu spoznal svet modne industrije, ki me je zanimala tako močno, da sem lani spomladi ustanovil svojo modno znamko Alessio. S TRENDI sem končal, ko sem zapustil Finance in šel na samostojno pot.

Zdaj urejam lifestyle revijo Goodlife (izhaja z Delom) in časopis H.I.M. (Večer). Vmes sem naredil prvo kostumografijo za predstavo Artemisia, Srečanje, ki bo doživela premiero leta 2021, pišem pa tudi … avtobiografski roman. Vsebina se mi zdi nadvse primerna za bralke_ce Narobe.si. Morda si bi kdo lahko z mojim pisanjem pomagal_a, si odgovoril_a na kakšno vprašanje, ki jo_ga muči, se lažje odločil_a za homoseksualnost, bil_a bolj odločen_a na poti v življenje geja ali lezbijke.

Tags from the story
Written By
More from Aleš Čakš

Rumeni lakasti čeveljci – VII. del

Objavljamo zgodbe iz avtobiografskega romana v nastajanju z naslovom Rumeni lakasti čeveljci...
Read More