Kavarniški večer vol. 24: Malo nostalgije nikoli ne škodi

Kavarniski vol 24

Kavarniski vol 24Četrtek, 9. oktober, od 20h dalje v Klubu Tiffany.

Jesen je tu, čas, ko začnejo tople rdečkasto rumene barve sedati na drevesa, čas, ko začnemo ob zgodnjih jutrih in hladnih večerih pihati gostejšo sapo, ki se razgubi v gosto paro. Čas, ko se večkrat obrnemo nazaj, z mislimi na poletje, na sončne popoldneve in tople večere. Čas, ko ledene čaje in hladne sokove na našem šanku zamenjajo vroči čajčki in ko se raje kot na terasi vsi stiskamo v Tiffanyju, za mizicami. Ta čas bomo izkoristili za kanček nostalgije – na oder smo ponovno privabili eno izmed prvih zvezdic naših večerov. Za pravo mero nostalgije pa bomo poskrbeli tudi z old-school atmosfero in prigrizki. Pridite se z nami obračat nazaj!

P.S.: Ker se vroč čaj ZELO težko postreže v plastičnih kozarčkih začenjamo jesensko/zimsko
akcijo ‘Prinesi šalčko’: Vabimo vas, da s seboj prinesete kakšno skodelico za čaj/kavo, ki se ji lahko odrečete in nam jo podarite. Tako vam bomo lahko postregli čaj v stilu in se izognili stopljenim plastičnim lončkom in opečenim rokam. Vsem, ki boste donirali šalčko bomo iz srca in iskreno hvaležni!

+ Poseben poziv: V ekipo prostovoljk in prostovoljcev, ki pripravlja kavarniške večere, vabimo
nove pridne rokice in zašiljene ume. Če so ti večeri tako pri srcu kot nam in če bi želel_a pomagati pri njihovem nastajanju, si toplo vabljen_a, da se nam oglasiš na FB Društva Appareo, na mail drustvo.appareo@gmail.com ali kar osebno naslednji četrtek.

Kavarniške večere sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Written By
More from Uredništvo

Zlate tifanije 2014 – podelitev

Z velikim pompom napovedujemo 2. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja