Četrtkovi dialogi: Družinski zdravniki in razkritje (okrogla miza)

Cetrtkovi dialogi - 20. 2. 2014

Cetrtkovi dialogi - 20. 2. 2014Na okrogli mizi se bomo posvečali odnosu med pripadniki in pripadnicami LGBT skupnosti in njihovimi družinskimi zdravnicami in zdravniki. Kako pomembno je razkritje pred družinskim zdravnikom / zdravnico? Ali je poznavanje pacientove spolne usmerjenosti lahko v pomoč pri prepoznavanju bolezni? Kaj pa zaupanje in zaupnost? O vsem tem z udeleženkami in udeleženci ter gosti mag. Neno Kopčavar Guček, dr. med., specialistko družinske medicine, mag. Alenko Žagar Slana, dr. med., specialistko šolske medicine in Simonom Maljevcem, univ. dipl. soc., predsednikom DIC Legebitra.

Okroglo mizo bo moderiral Miha Lobnik, uni. dipl. soc.

V četrtek, 20. 2. ob 20. uri na Legebitri (Trubarjeva 76a).

Vabljene in vabljeni!

Četrtkovi dialogi so redna srečanja ob četrtkih zvečer na Legebitri, kjer na različne načine (okrogle mize, filmske projekcije, predavanja, delavnice, družabna srečanja) razpravljamo o življenju s HIV/aidsom in o zdravju v širšem smislu.

MZ logoMOLČetrtkove dialoge sofinancirajo: Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Ljubljana.

 

soufihoDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Delavnica: Nov pogled na ženske spolne težave

Slovensko seksološko društvo vabi na: Delavnico mednarodno uveljavljene ameriške spolne terapevtke dr....
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja