Kavarniški večer – 18. 2. 2016

Kavarniški večer - 18. 2. 2016

Članici dueta Isometric pa sta v svojem življenju potegnili že več vzporednic; Večkrat sta priložnostno sodelovali kot duet, obe pa sta bivši članici skupine The Pyramids in študentki arhitekture. Obeta se nam čudovit večer ob zaključku izpitnega obdobja. 
Vanesa (vokal) in Ana (kitara) sta začeli z akustičnim projektom, ki se dotika več glasbenih zvrsti med popom, soulom, rnb-jem ter jazzom in ga bosta predstavili na kavarniškem večeru.

Vabljene_i!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Written By
More from Uredništvo

Klub Monokel, petek 20.2. – Dick & Greta

Dick & Greta     Lineup:  23.00 – 01.30: Kalu01.30 – 5.00:...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja