Kavarniški večer vol. 8: Pre-Halloween

Pre-Haloween

Pre-Haloween

Tokrat v shrljivem vzdušju prihajajoče noči čarovnic. V četrtek, 24. 10., ob 20. uri v Klubu Tiffany v Metelkova mestu v Ljubljani.

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

MOLProjekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

soufihoDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacji v Republiki Sloveniji – FIHO.

Ostali prispevki: Uredništvo

Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 17.3

Kaj je LGBT skupnost? Kaj je LGBT skupnost in čim se identificirajo...
Preberi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja