Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 15.10.2015

unnamed copy copy copy copy

POP NATION – Mlečna cesta

unnamed copy copy copy copy

Pa smo ga dočakali – jesenski čas in s tem vrnitev naše hišne dive Heidi Bouqet v prestolnico dežele Kranjske.
Zvesti obiskovalci kluba Tiffany namreč vedo, da je naša preljuba Heidi celo poletje pošteno garala na eni izmed slovenskih gorskih kmetij, kjer je od zore do mraka izdelovala mlečne izdelke. Ker je pašne sezone za letos konec, se je naša Heidi Bouqet odločila, da bo ta petek v klubu Tiffany sprejemala naročila za svoje sirarske in ostale mlečne podvige. Ker bo še dan prej opravljala zaključna dela na gorski kmetiji, se ji po vsej verjetnosti ne bo uspelo urediti v njenem značilnem alpsko glamuroznem stilu. Prepoznali jo boste lahko po intenzivnem mlečno-sirastem vonju in od trde molže ožuljenih rokah. Zato ta petek zvečer le pohitite v klub Tiffany po svoje mlečno-sirasto naročilo in se do jutranjih ur zabavajte s kraljico sirarske dejavnosti Heidi Bouqet.

Dj Protein
Dj Papi

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra, ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

 

LFU: Delavnica ironičnega preoblačenja »Female2Male«

unnamed copy copy copy

Lezbično-feministična univerza vas vabi na

Delavnico ironičnega preoblačenja »Female2Male«,

ki bo v nedeljo, 18.10.2015 od 17.00 do 20.00 v klubu Tiffany /ŠKUC-Kulturnem centru Q na Metelkovi.

Na tokratni delavnici preoblačenja in fotografije na temo maskulinosti bomo raziskovale in se igrale z nestereotipnimi manifestacijami maskulinosti, ki jih lahko najdemo v LGBTQ skupnosti ali pa tistimi, ki bi jih rade videle, ter spreobračale s tem povezana pričakovanja in stereotipe znotraj in izven nje.

Več o dogodku na: https://lezbicnofeministicnauniverza.wordpress.com/2015/10/08/delavnica-ironicnega-preoblacenja-female2male/

Vabljene!

Lezbično-feministična univerza zagotavlja varen prostor za ženske in trans osebe, zato so dogodki v okviru le-te namenjeni le njim. Dogodek podpirata Mestna občina Ljubljana in ŠKUC-Kulturni center Q/klub Tiffany.

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Written By
More from Uredništvo

Predsedniški kandidati

ORGLICE Predsedniške volitve 2007 Predsedniške kandidate in kandidatke smo prosili, da za...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja