LGBT* jesenski mladinski izobraževalni tabor

lgbt tabor

lgbt taborKot vsako leto prostovoljke_ci Legebitre, tokrat spet v sodelovanju z Društvom Appareo, organiziramo tradicionalno legendaren mladinski izobraževalni tabor.

Tabor bo od petka, 17. 10. do nedelje, 19. 10. (letos :), nekje v Sloveniji (natančna lokacija bo znana naknadno).

Tokrat z naslovom: Beseda besedi beseda

Na taboru bomo zagrizli v različna vprašanja, kot npr. Kaj je sovražni govor? Kako se manifestira? Kakšna je njegova vloga v družbi? Ko nam bo to in vse preostalo kristalno jasno, bomo skupaj raziskali, kaj lahko storim in/ali storimo proti sovražnemu govoru. Zato aktiviraj svoj jezik in zapri gofljo sovraštvu.

Koliko: 20 EUR (za stroške prevoza)

Kaj: 2 polna penziona, 3 dnevi zanimivih interaktivnih delavnic, paket dobrodošlice, zabavni večeri, nova prijateljstva, pogovori, smeh …

Prijave zbiramo do ponedeljka, 15. 9. 2014, oz. do zapolnitve prostih mest, zato prosimo, da se prijaviš čim prej. Prijavite se lahko vse_i, ki ste stare_i od 18 do 29 let in si želite poglabljati znanje in veščine v varnem, sprejemajočem in sproščenem okolju ne glede na osebne okoliščine spolne usmerjenosti, spolnega izraza in spolne identitete.

Prijave zbiramo na: https://docs.google.com/forms/d/1vuBnVtoAYEpcQTUEdOTZQbD74z8fKkM-Shhi1nmlkYA/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link (skopiraj povezavo, če klik nanjo ne deluje)

Za vsa vprašanja, pomisleke in predloge smo dosegljivi na lgbtq.tabor@gmail.com ali na številki 01 430 51 44 (Eva).

Vprašaj tiste, ki so že bile_i na taboru, in slišal_a boš, da take priložnosti ne gre zamuditi!

*LGBT je kratica, ki označuje lezbijke, geje, biseksualne in trans* osebe. Na taboru pa ste dobrodošle/dobrodošli vse_i ne glede na spolno usmerjenost, spolno identiteto in/ali spolni izraz.

Tabor sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Dvoje vabil: ženska skupina + video

Legebitra vabi na 6. srečanje ženske skupine, ki bo v torek, 25....
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja