Moj najdražji …

indevin-112-300x300

indevin-112-300x300Atelier INDEVIN in ŠKUC – Kulturni center Q (klub Tiffany) vas vabita v soboto 11.2.2012 ob 23.00 na nepozaben večer:

Moj najdražji …

Sedaj, ko se najino poznanstvo čedalje bolj poglablja, te z veseljem povabim na dogodek, ki bo kar pokal od blišča. S svojim nastopom nas bo počastila veličastna in neponovljiva Marlene Dietrich, ki je v svoje kroge ponesla novice o dogajanju v naši mali deželici. Resnično velike legende niso ostale praznih besed in pridejo v soboto podpret boj za pravice istospolnih, seveda željne tudi kake dobre dogodivščine. V noč te bodo popeljali Rock Hudson, John Wayne, Clark Gable, Greta Garbo, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Ava Gardner, Lucille Ball in še kdo!

Na vhodu pa so za prve pogumne obiskovalce pripravili tudi presenečenje 😉

LET¨S DANCE
with Hunted Gatherer and the secret lover

GO TO THE CINEMA
with Rakoon

SET THE ALARM
at 11. 2. 2012 at 23:00

GET A ROOM
… with feathers, fringes and crystals

PUT SOME CLOTHES ON
in style of Golden Age of Hollywood

Vstopnina/entrance:
2 eur 3 eur / Flyer/Letak ali DRESS CODE!
4 eur 5 eur / No Flyer/Brez letaka

——————————
Klubski večer organiziramo v okviru LGBT meseca zgodovine, ki je del evropskega projekta »Engaging Hearts and Minds, Changing Attitudes«, ki ga Društvo informacijski center Legebitra izvaja v sodelovanju s/z:
LGBT Youth Scotland s Škotske, Accept iz Romunije in Iniciativo Inakost s Slovaške. Več o projektu na http://www.drustvo-legebitra.si

Projekt se izvaja od podpori Evropske komisije, Direktorata za pravosodje, svobodo in varnost v okviru programa Temeljne pravice in državljanstvo. Vsebina dokumenta ne odraža nujno mnenj in stališč Evropske komisije.
Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana

Written By
More from Uredništvo

Ta vikend …

Kulturni center Q (Klub Tiffany in Klub Monokel) Vabi v petek 30.7....
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja