Queer zabava: Six Martinis and a Blow Job

Queer prostor

Queer prostorPetek, 26. 1. 2013.
Ura:  22.00 – 05.00
Kje: MOLEKULA, DELTA 5/I, Reka, Hrvaška

Queer prostor je projekt Prostora Plus. Ideja za nastanek projekta izhaja iz dejstva, da na Reki in v Primorsko-goranjsko županiji ni kontinuirane kulturno-zabavne vsebine, namenjene LGBTTIQ populaciji. Če pa že je, je ozko povezana s komercialno glasbo in brez dodatnih vsebin, kot so performansi in nekomercialna glasba.

Zato so se pri Prostoru Plus odločili za ta projekt,  ki je sestavljen iz dveh podprogramov: multimedijskega in glasbenega progama SIx Martinis and a Blow Job, v sklopu katerega se bo promovirala queer party kultura, in Queer prostora, v sklopu katerega se bodo skozi prizmo artističnih performansov, umetniških instalacij, razstav, hepeningov in drugih oblik izvedbenih in vizualnih umetnosti ukvarjali z LGBTTIQ tematiko.

Organizatorji in organizatorke želijo v svojem okolju  popularzirati LGBTTIQ umetnost in kulturo ter LGBTTIQ in heteroseksualni populaciji omogočati dostop do drugačnih vsebin, s poudarkom na strpnosti in razumevanju brez izključevanja.

Foto: Viktor Pravdica
Make up: Valentina Santini

Posebna zahvala Molekuli, Prostoru Plus, Trafiku (Mila Čuljak) in Drugom Morju (Petra Corva) za pomoč pri relaizaciji fotoshootinga.

Six Martinis and a Blow Job >>>

Written By
More from Uredništvo

Torkov filmski večer – Contracorriente

Klub Tiffany 11.3.2014 ob 19:00 Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja