Raziskava o seksualnih navadah gejev, biseksualcev in MSM

anketa

anketaPri Društvu informacijski center Legebitra so v okviru Svetovalno preventivnega programa HIV/AIDS preventive pripravili krajšo anketo “KAKŠNE SO TVOJE SEKSUALNE NAVADE?”. Z njo želijo zbrati informacije o spolnih navadah gejev, biseksualnih moških in heteroseksualnih moških, ki imajo občasne spolne stike z moškimi v vsakdanjem življenju.

Rezltati raziskave bodo v izjemno pomoč pri oblikovanju programov HIV/aids preventive, ki bodo izhajali iz dejanskih potreb gejev, biseksualnih moških in heteroskesulanih moških, ki imajo občasne spolne odnose z moškimi. Prav v tej ranljivi skupini je namreč v zadnjih letih prišlo do okrepitve edpidemije HIV/aidsa, zato je izboljšava preventive nujna.

Prosimo te, da si vzameš 15 do 20 minut časa in odgovoriš na zastavljena vprašanja. Anketa je popolnoma anonimna, dodatno pa jamčimo, da bomo podatke uporabili izključno za namen raziskave.

Anketa je namenjena izključno POLNOLETNIM moškim, ki imajo (redne ali občasne) seksualne stike (tudi) z moškimi.

Najdeš jo tule >>>

Če pri reševanju ankete naletiš na kakršno koli težavo ali imaš vprašanje, komentar, predlog … se brez zadržkov obrni na elektronski naslov: legebitra@siol.net.

Raziskavo sta omogočila Oddelek za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana in Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Želimo ti prijetno reševanje in te obenem naprošamo, če jo posreduješ svojim prijateljem in znancem, ki ustrezajo ciljni skupini!

Simon Maljevac in Mitja Blažič,Društvo informacijski center Legebitra

Written By
More from Uredništvo

Razkritje istospolne družine

V sobotni izdaji Večera smo dočakali prvi »coming out« istospolne družine v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja