Srečanje za starše otrok, ki se identificirajo kot LGBT osebe

srecanje za starse 14. 1. 2014

srecanje za starse 14. 1. 2014Starše otrok, ki se identificirajo kot lezbijke, geji, biseksualne ali trans (LGBT) osebe vabimo na informativno srečanje, ki bo v torek, 14. 1. 2014, ob 19. uri na Društvu informacijski center Legebitra (Trubarjeva cesta 76 a, 1000 Ljubljana).

Na srečanju vam bomo predstavili delovanje Društva informacijski center Legebitra in pogovorno skupino za starše LGBT oseb, ki vključuje 10 pogovornih srečanj predvidoma od konca januarja do konca marca. Pogovorili pa se bomo tudi o vaših potrebah in željah ter si izmenjali izkušnje.

Udeležba na informativnem srečanju vas ne zavezuje k udeležbi na srečanjih pogovorne skupine. Na informativnem srečanju in srečanjih pogovorne skupine zagotavljamo anonimnost.

Prijave in vprašanja zbiramo na: eva.gracanin1@gmail.com ali 01 430 51 44 (Eva Gračanin).

Vabljene in vabljeni.

Društvo informacijski center Legebitra je nevladna, neprofitna, humanitarna organizacija, ki že 15 let z in za LGBT mlade ustvarja varne, ustvarjalne in vključujoče prostore, v katerih lahko LGBT mladi opolnomočijo sami sebe za odgovorno, avtonomno in svobodno življenje.

soufihoDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Anonimni bralci

BuQve – LGBTIQ literatura in kultura v okviru projekta Ljubljana – svetovna...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja