STIROPOR pres. CONFORCE (Delsin, Clone/NL)

Festival Stiropor 2014

Festival Stiropor 2014STIROPOR Festival v sodelovanju s kluboma Tiffany in Monokel predstavlja:

sobota, 11. 10. 2014, ob 23h

Stiropor zadaja prvi udarec v novo sezono. Na istem prizorišču, kjer smo ob začetku poletja zaključili festival, letos začenjamo serijo mesečnih klubskih dogodkov, ki se bodo žanrsko neobremenjeno dogajali na različnih lokacijah po mestu.

Tiffany:
CONFORCE (Delsin, Clone / NL)
Barion live (Random Logic)
Dojaja (Chilli Space)

Monokel:
Bakto (GoodFoot)
b2b
Felis Catus (DMNP)

V Tiffany smo iz inozemstva povabili Conforce-a, versatilnega four by four elektronik muzik frika, enega najbolj marljivih producentov, ki se v različnih glasbenih projektih v katere je vpleten spogleduje s technom, ambient technom in houseom. Conforce, Versalife in Hexagon so psevdonimi za katerimi se skriva Boris Bunnik, z nizozemskega otočka Terschelling doma ”zafrustrirani kozmonavt, popotnik skozi čas ter slušni dizajner.”
Bunnik je zadnja leta vestno izdajal plošče za raznorazne fine etikete kot so Clone, Delsin, Rush Hour in Frustrated Funk, velja omeniti, da ima eno v lasti tudi sam.
Ob bok smo mu postavili all star ljubljanski dvojec. Starešini Barion a.k.a. Gregor Zemljič in Dojaja bosta v živo in pa z vinilov razdajala svoje razkošno znanje – pred in po Conforceu.

Na podiju kluba Monokel tokrat angažiramo dva prav tako ljubljanska bass/blueberygrass/geto house/ kraut /footwork/ haze/grime/beatz/folk ljubeča modelčka, Felis Katusa in Bakta, tokrat z ekskluzivnim celonočnim back to back setom.

Predprodaja: 8eur (Bikofe)
Na dan: 10eur

Več info na: Stiropor

***
ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:
Klub Tiffany in Klub Monokel predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________
Kulturni center Q
Škuc

Written By
More from Uredništvo

Glasovanje za Bodečo Nežo

Glasujete lahko za najbolj seksistično izjavo leta, ki bo nagrajena z bodečo...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja