Vikend druženje z DIHom in OIS

Topla-dolina

Topla-dolinaPred nami je super priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Intenzivnejša različica. 😉

Med 6. in 8. novembrom 2015 se odpravljamo v Počitniški dom Topla na Črno na Koroškem. Dolina Topla je alpska dolina pod goro Peca, kot tudi krajinski park z mnogimi naravnimi lepotami ter ohranjeno etnološko dediščino.

Letošnje druženje bo potekalo nekoliko drugače, saj so vsebine druženja odvisne predvsem od vašega odziva in se bodo oblikovale skupaj z vami. Zelo dobrodošlo je torej, da druženje organizirate skupaj z nami in si ga prikrojite svojim potrebam in željam. Tako bomo kar najbolje izkoristili skupni čas, se bolje spoznali, se zabavali in morda kaj novega ustvarili. Možnosti so omejene samo z našo domišljijo. 🙂

skupinski pogovor

Tokratna posebnost bo, da si bomo pripravljali vse obroke sami. Torej kulinarične delavnice. Tudi kakšno pregrešno sladico bomo ustvarili. Mmmmm. Da pokurimo kalorije, se bomo sprehodili po krajinskem parku in si ogledali naravne lepote, ki nam jih ponuja. Torej ne pozabi na športna oblačila in obutev.

cooking

Okviren program druženja: ga še ni. Saj smo rekli, da ga bomo oblikovali skupaj, ne? Lahko pa napišemo, da bomo imeli kakšno delavnico, šli bomo hodit, skupaj bomo kuhali, ne vidimo razloga, da ne bi imeli kakšne zabave v soboto zvečer in še vse ostalo, za kar se bomo skupaj dogovorili. Ni razloga, da se ne bi imeli fino. 😉

Kaj pa lahko vseeno pričakujete? V petek popoldne se odpravimo proti dolini Topla, kjer bomo skupaj povečerjali. V soboto se bomo cel dan družili, v nedeljo pa se po kosilu odpravimo nazaj v običajne tirnice. Sestavine za vse obroke (torej petkova večerja in vse do nedeljskega kosila) priskrbimo mi, prav tako kočo, v kateri bomo prespali 2 noči.

Za kaj vas prosimo, da poskrbite udeleženci?

    Za souporabo lastnih prevoznih sredstev do lokacije tabora (po zaključku prijav bomo skoordinirali prevoz po sistemu “lahko te zapeljem – me lahko zapelješ?”);
    da s seboj prinesete udobna oblačila, primerna za lažje športne aktivnosti in udobne pohodne čevlje za krajši izlet;
    prosim, da s seboj prinesete posteljnino (ali po želji spalno vrečo) in brisače;
    prispevate ideje in predloge za skupne aktivnosti, da bomo skupaj preživeli simpatičen vikend odDIH.

Cena tabora je 15 €. V ceno tabora je vključena članarina v Društvo DIH, ki pa ni obvezna.  Plačilo se izvede preko bančnega nakazila in sicer na račun TRR SI56 6100 0000 3595 749 (koda namena: OTRH, namen: Ime Priimek udeležba na taboru, referenca: SI00 06112015) ali osebno v DIHovi info točki na Slomškovi ulici 11 v Ljubljani po predhodnem dogovoru.

Prijave so odprte za vse, ne glede na osebne okoliščine, spolno usmerjenost ali identiteto. Zbiramo jih do 30. 10. 2015 oz. do zapolnitve mest, njihovo število je omejeno. Prijave zbiramo preko elektronskega obrazca, kjer nam zaupaš vse potrebne podrobnosti za udeležbo na vikend druženju. Za ustrezno varstvo osebnih podatkov je poskrbljeno, videli jih bomo samo organizatorji in jih uporabili za namene organizacije vikenda.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge, dogovore nam piši na info@dih.si ali nas pokliči na 041 562 375.

Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico in Športno društvo Out in Slovenija vas lepo vabimo, da se nam pridružite, povabite prijatelje in preživite zabaven vikend v dobri družbi.

http://www.dih.si/novice/2015/vikend-druzenje-z-dihom-in-ois
https://docs.google.com/a/dih.si/forms/d/1EKSRyGfWumvf_3DppTxRPz8iHuT6ZjUwtJo-Yv69Q9k/viewform?usp=send_form

Written By
More from Uredništvo

Ta teden v Q

Ta teden v Kulturnem klubu Q / klub Tiffany: Pogovor: Stigma in...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja