7. Informativa Sejem izobraževanja in poklicev

banner INFO15 468x60px-1

banner INFO15 468x60px-1

7. SEJEM IZOBRAŽEVANJA IN POKLICEV

za vse generacije

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 23. in 24. januarja 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že sedmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice.

(PRED)INFORMATIVNI DAN ZA VSE GENERACIJE

Natanko tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, ki bodo po vsej Sloveniji potekali 13. in 14. februarja, bodo mladi na 7. Informativi izobraževalne programe lahko spoznavali na enem mestu. Hkrati bodo lahko pridobili tudi različne, s poklici in izobraževanjem povezane, informacije. Informativa je edinstven (pred)informativni dan za učence, dijake in študente, da spoznajo, katere šole oz. fakultete jim ponujajo katere programe, jih med seboj primerjajo in se odločijo, katero izmed njih bodo obiskali na informativni dan ter kam bodo nato oddali prijavnico za vpis.

Med sodelujočimi na 7. Informativi bodo kot vsako leto srednje šole in šolski centri z različnih koncev Slovenije, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, druge visokošolske institucije iz Slovenije in tujine, višje strokovne šole, regionalne razvojne agencije, štipenditorji, institucije, ki nudijo programe za izobraževanje odraslih, državne institucije, javni zavodi, različne nevladne organizacije ter strokovna in interesna združenja. Bogat program pa organizatorji pripravljajo v izobraževalnem programu, na prostoru Univerze v Ljubljani, na prostoru Centra RS za poklicno izobraževanje, pa tudi na novem dogodku za organizacijo zaključnih šolskih plesov in izletov nepozaben zaključek.

ZA ODRASLE PONOVNO 4. POSLOVNA INFORMATIVA

Poleg informacij za mlade, bodo na 7. Informativi na voljo tudi številne informacije za odrasle. Med drugim o programih podiplomskih študijev članic vseh slovenskih univerz pa tudi nekaterih tujih, ponudba izobraževanj za odrasle, ki jih ponujajo nekatere srednje in višje strokovne šole, izobraževali se bodo lahko o vseživljenjski karierni orientaciji ter pridobili uporabna znanja in veščine, ki jim bodo prišle prav na delovnem mestu ali ob iskanju zaposlitve. Tovrstna znanja in izobraževanja bodo združena pod skupnim imenovalcem – enodnevnim dogodkom Poslovna Informativa, ki bo v petek, 23. januarja 2015, ponudila informacije s področja poslovnega in strokovnega izobraževanja, usposabljanja in svetovanja, od tega, kako izboljšati komunikacijo v timu, kako uspešno razreševati konflikte in zaključiti spore, kako poskrbeti, da vaše ideje in misli sporočate jasno in razumljivo, kako ustrezno poiskati računovodski servisProgram in seznam razstavljavcev sta že na voljo. Prijave na dogodek so obvezne.

Vstop na 7. Informativo  in 4. Poslovno Informativo je brezplačen.

Več o obeh dogodkih na www.informativa.si.

 

Telop 2015 1024x768px

Written By
More from Uredništvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja