Delavnica Kako prijeti WordPress za roge?

wordpress

wordpressLezbično-feministična univerza in ŠKUC – Kulturni center Q vabita v soboto, 13. decembra 2014, ob 14.00 uri v klub Tiffany na delavnico “Kako prijeti WordPress za roge?”.

WordPress (https://wordpress.org/) je vodilna prosto dostopna programska oprema za objavljanje spletnih strani, blogov in aplikacij. Na začetku delavnice si bomo zato na kratko ogledale njegovo bogato zgodovino in številne možnosti uporabe, nakar bomo zavihale rokave in lastnoročno preizkusile WordPressovo slavno 5-minutno namestitev.

Delile bomo koristne nasvete za učinkovitejšo pisanje in objavljanje vsebin ter izvedle nekaj zanimivih eksperimentov s temami, vtičniki in programskim jezikom php.

Delavnica je brezplačna in primerna za vse, ki si želite WordPress bolje razumeti, na delavnico pa prinesite svoj prenosni računalnik in miško za lažje delo.

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da se na delavnico prijavite z emailom na lezfemuniverza@gmail.com. Prednost pri prijavah imajo ženske, lezbijke in trans osebe.

Vabljene_i!

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino.

Written By
More from Uredništvo

Torkov filmski večer: VIKEND

Torek, 20.5.2014 ob 19h Klubom Tiffany vabiti na četrto projekcijo v ciklu...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja