Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 10.3.2016

unnamed copy copy copy copy copy

POP NATION

unnamed copy copy copy copy copy

POP NATION je sproščena in priljubljena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti! Glasbo bo vrtel DJ Papi.

Sing it! Dance it! Love it!
Pop Nation – najbolj queer zabava v mestu.

▲ POP NATION ▲ 11.3.2016 ▲

▲ DJ Papi ▲

____________________

Kulturni center Q
Škuc

 

KAVARNIŠKI VEČER: Karaoke night

unnamed 1 copy copy copy

Za vas znova prirejamo večer karaok, kjer boste lahko s skodelico čaja ogrele_i svoje glasilke, se malo okrepčaele_i s prigrizki ter v soju žarometov na odru Tifle zapele_i najljubše pesmi. Pripeljite s seboj še prijatelje_ice, saj veste, več nas je, manj nas ni! 😀

Vabljene_i!

________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

NOVICE

Glasovanje za Zlate Tifanije

unnamed copy

Znane so nominacije za Tifanije! Kaj? Kdo zmaguje?

Glasujte zdaj!

https://www.kulturnicenterq.org/zlate-tifanije/

 

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Written By
More from Uredništvo

Transseksualna teniška igralka

Mednarodna teniška organizacija je transseksualki Andrei Parades von Roth dovolila, da ponovno...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja