Delavnica “Labirint”

labirint

labirintSamoumevno je, da nam ob rojstvu pripišejo spol, s katerim se bomo istovetili celo svoje življenje. Samoumevno je, da za vsakogar lahko rečemo, ali je moški ali ženska. Samoumevno je, da vsi prevzamemo vloge enega ali drugega spola. Samoumevno je, da se v teh vlogah počutimo izpolnjene. Samoumevno je, mar ne?  

Ne glede na to kakšne so tvoje izkušnje, te vabimo na interaktivno delavnico »Labirint«, ki bo v sredo, 27. 2. od 18. do 20. ure na Legebitri (Trubarjeva cesta 76 a, Ljubljana).

Čakajo te enkratna izkušnja,  nova znanja in nova poznanstva.

Na delavnico se je treba predhodno prijaviti Evi Gračanin na eva.gracanin1@gmail.com ali 01 430 51 44, kjer lahko dobiš tudi podrobnejše informacije.

Dogodek je del Meseca LGBT zgodovine, ki ga letos v Sloveniji obeležujemo drugič. Je priložnost za raziskovanje zgodovine, življenja in kulture v LGBT (lezbičnem, gejevskem, biseksualnem in trans) kontekstu. Je priložnost za učenje, pogovore in debate o dolgotrajnem boju za enakopravnost LGBT oseb. Več na: www.lgbthistory.eu

Projekt se izvaja od podpori Evropske komisije, Direktorata za pravosodje, svobodo in varnost v okviru programa Temeljne pravice in državljanstvo. Vsebina dokumenta ne odraža nujno mnenj in stališč Evropske komisije. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Okrogla miza: pro et contra in novinarska odgovornost

V slovenskih tiskanih in elektronskih medijih, posebej na televiziji, je v zadnjem...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja