Kavarniški večer vol. 10

Kavarniski vol 10

Kavarniski vol 10

Četrtek, 5. 12. 2013 od 20. ure naprej v Klubu Tiffany na Metelkovi.

December se bo ravno dodobra začel, ko bo svoja vrata ponovno odprla kavarna v Tiffanyju. Pridite in se prepustite performansu prav posebne sorte, ki bo pozitivno vplival na domišljijo in smejalne mišice, ter nato še glasbi izpod prstov in glasilk Katje in Petre, ki bosta razgibali ušesa in dušo. Ekipa kot vedno poskrbi za topel čaj, tokrat pa vas morda preseneti celo Miklavž s kakšno malenkostjo, če boste pridni seveda.

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

MOLProjekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

fihosouDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacji v Republiki Sloveniji – FIHO.

 

Written By
More from Uredništvo

Koroška parada ponosa 2021: Ljubo doma?

Objavljamo poziv Koroška Pride, da se jim pridružite pri obeleževanju Paradnega meseca...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja