Kavarniški večer vol. 11 – zadnji v tem letu

Kavarniski vol 11

Kavarniski vol 11

Četrtek, 19. 12. ob 20. uri, Klub Tiffany

Celo leto druženja, smeha, novih poznanstev in starih prijateljstev, dobre glasbe in toplega vzdušja je za nami! V Kavarni Tiffany smo se srečali že 10 krat. Dajmo se še enkrat, preden se leto izteče in skupaj obeležimo prvo sezono naših in vaših Kavarniških večerov!

Na zlato obarvanem kavarniškem odru se je tekom leta zvrstilo veliko enkratnih glasbenikov, ki so z nami delili svojo strast do glasbe, veliko umetnikov, ki so na razveselili in razsvetlili s svojimi nastopi. Pa vendar je največkrat zasvetila prav ena posebna zvezda, ki jo sicer kličemo Teja, na odru pa zablesti kot The Jazzbian. Z nami je že od samega začetka projekta, v različnih glasbenih oblikah, nekajkrat sama, nekajkrat poparčkana s še drugimi super ljudmi. Vedno pa Ona sama, s prodornim glasom, doživeto interpretacijo zapetega in humornimi govornimi vložki med komadi.

Leto bomo zato zaključili s posebnim večerom, ki bo hkrati posvečen vam, Teji in njeni glasbi ter prazničnemu vzdušju, ki se bo risalo po stenah in na mizah Kavarne Tiffany. Toplo vabljeni na dišeč in svetleč božični koncert po naše – s Tejo na odru, toplim čajem, dobro družbo. Dodamo še domače in dišeče zimske priboljške in imamo večer, ki ga ne bo mogoče kar tako pozabiti.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

MOLProjekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

 

fihosouDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacji v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

LFU: Dan Ade Lovelace 2014 – Feministične in lezbične računalniške igre

LFU vas vabi na dogodek v sklopu praznovanja “Dneva Ade Lovelace 2014″,...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja