Kdo rabi Študenta?

kdo rabi studenta

kdo rabi studentaKlub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) se pridružuje vsemetelkovski akciji v podporo Radiu Študent.

Glasba:
Cica Mica Šlagerica (Trashnjice /RŠ)
http://radiostudent.si/ljudje/bojana-rudović-žvanut
Dj Duki (Tiffany)
Dj Protein (Tiffany)

Enotna vstopnina za vse klube = 10 EUR

____________________
Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra, ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.
____________________

Metelkova mesto bo v petek, 28. novembra 2014, od zgodnjega večera do poznih jutranjih ur v svojih klubskih prostorih nudila raznovrstni glasbeni program po izboru Radia Študent. K sodelovanju je pristopilo okrog 30 zasedb, producentov in DJ-jev, kar pomeni okvirno 60 posameznikov, ki na neodvisni kulturno-glasbeni sceni aktivno delujejo oz. so tako ali drugače vpeti v projektno-vsebinsko sodelovanje z RŠ. Z namenom podpore RŠ so se sami odpovedali honorarju, verjamemo pa, da z enotnim prispevkom za raznovrsten program v vseh klubskih prostorih Metelkove lahko svojo podporo na področju krepitve in spodbujanja neodvisne scene v obče izkažejo tudi vsi obiskovalci dogodka KDO RABI ŠTUDENTA? Celoten program dogajanja je na voljo na FB strani RŠ-a.

O NEGOTOVI FINANČNI SITUACIJI RŠ
Radio Študent se je iz leta v leto vse bolj primoran soočati z negotovimi viri financiranja, s katerimi skuša izvajati nemoteno in neodvisno delovanje. V osnovi so to sredstva ustanovitelja ŠOU v Ljubljani, dalje javna sredstva kot rezultat uspešnih prijav na evropske in državne razpise ter dejavnost Marketinga RŠ, ki je neposredno odvisen od razmer na trgu in naročnikov, ki se prav tako soočajo s finančnimi krizami.

Od lanskega leta dalje RŠ vzpostavlja četrti steber financiranja preko svojih podpornikov. Z izgradnjo skupnosti in trajnega sistemskega odnosa podpore delovanju Radia Študent želimo nadaljevati tudi nadalje in stremimo k temu, da ta vir postane dolgoročno najstabilnejši. Ravno zato smo v lanskem letu uspešno izvedli akcijo ReŠi RŠ, letos pa se ponovno obračamo na podpornike s podobnim dogodkom na Metelkovi KDO RABI ŠTUDENTA?, s katerim ob negotovem finančnem položaju Radia Študent opozarjamo tudi na širšo problematiko delovanja na domači neodvisni sceni ter prostor njenega izvajanja, nenazadnje pa tudi na splošen, negotov položaj študentov in mladih v Sloveniji.

Študent naj bo in naj se odpravi na Metelkovo!

Written By
More from Uredništvo

Brošura za starše, katerih otroci se identificirajo kot geji ali lezbijke

Vabimo vas, da se nam pridružite pri soustvarjanju brošure za starše, katerih...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja