Legebitrin jesenski mladinski tabor

lgbt_tabor_200

lgbt_tabor_200Kot vsako leto prostovoljke in prostovoljci Legebitre organiziramo tradicionalno legendaren mladinski tabor!

Tabor bo od petka, 28. 9. do nedelje, 30. 9. (letos :), v Penzionu Boka v Srpenici. Tokrat na temo: Komunikacija

Na kakšne načine se sporazumevaš z ljudmi in svetom okrog sebe?  Ali je tvoj poker-face res poker-face? Ali pod komunikacijo spada tudi poslušanje? Oblačenje? Ali lahko narediš korak naprej in o sebi in drugih izveš še več? Vse to in še več ti povemo na taboru.

Koliko: 20 EUR

Kaj: 2 polna penziona, 3 dnevi zanimivih interaktivnih delavnic, paket dobrodošlice, zabavni večeri, nova prijateljstva, pogovori, smeh …

Prijave zbiramo do petka, 7. 9. 2012 oz. do zapolnitve prostih mest, zato prosimo, da se prijavite čimprej! Prijavite se lahko vse/vsi stare/stari od 18 do 29 let in si želite poglabljati znanje in veščine v varnem in sprejemajočem okolju ne glede na osebne okoliščine spolne usmerjenosti, spolnega izraza in identitete. 

Prijave zbiramo na: lgbtq.tabor@gmail.com. Prosimo, da izpolnite priloženo prijavnico. Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na zgornjem e-naslovu ali na številki 01 430 51 44 (Eva).

Vprašajte tiste, ki so že bili, in slišali boste, da take priložnosti ne gre zamuditi!

Lepo vabljeni!

Vaš vdani prep-tim iz Društva informacijski center Legebitra

Prijavnica na izobraževalni tabor >>>

Tabor sofinancirajo: Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana, Urad za mladino pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, Študentska organizacija Slovenije in Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij – FIHO.

Zahvaljujemo se Penzionu Boka za ugodno ponudbo prenočišč in prehrane ter za gostoljubnost.

Written By
More from Uredništvo

Portret: Pedrski bluz osamljenega šolarja

»Kje si lahko dam tiča pofafat, kje si lahko dam rit pofukat?«...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja