Legebitrin pomladni izobraževalni mladinski tabor

lgbt tabor 200

lgbt tabor 200Kot vsako leto prostovoljke in prostovoljci Legebitre organiziramo tradicionalno legendaren mladinski izobraževalni tabor!
Tabor bo od petka, 12. 4. do nedelje, 14. 4. (letos :), v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti (CŠOD) Lipa (pri Semiču). Tokrat na temo: Raznolikost(i).

Kakšen odnos imaš do oseb, za katere se zdi, da ne spadajo, oz. ki ne želijo spadati v nobeno od tebi znanih identitet? Kaj je razlika med drugačnostjo in raznolikostjo? Smo vsi drugačni ali raznoliki? Je svet okrog nas razdeljen na prav in narobe, črno in belo, pozitivno in negativno? Vse to in še več bomo raziskovali na taboru.  

Koliko: 20 EUR (za stroške prevoza)
Kaj: 2 polna penziona, 3 dnevi zanimivih interaktivnih delavnic, paket dobrodošlice, zabavni večeri, nova prijateljstva, pogovori, smeh …

Prijave zbiramo do torka, 12. 3. 2013 oz. do zapolnitve prostih mest, zato prosimo, da se prijaviš čim prej! Prijavite se lahko vse/vsi stare/stari od 18 do 29 let in si želite poglabljati znanje in veščine v varnem in sprejemajočem okolju ne glede na osebne okoliščine spolne usmerjenosti, spolnega izraza in identitete.  

Prijave zbiramo na: lgbtq.tabor(at)gmail.com. Prosimo, da izpolniš priloženo prijavnico. Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na zgornjem e-naslovu ali na številki 01 430 51 44 (Eva).

Vprašaj tiste, ki so že bili, in slišala/slišal boš, da take priložnosti ne gre zamuditi!

Lepo vabljena/vabljen!

Vaš vdani prep-tim iz Društva informacijski center Legebitra

Prijavnica na izobraževalni tabor >>>

Tabor sofinancirajo: Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana, Študentska organizacija Univerze v Ljubljani in Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

10. večer gejevske in lezbične literature

Vabimo vas na 10. večer gejevske in lezbične literature, ki bo v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja