Napovednik dogodkov: 14. do 18. 12. 2015

Cas je za

Cas je zaNapovednik dogodkov v tednu med 14. decembrom in 18. decembrom, ki bodo potekali v okviru kampanje Čas je ZA:

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek 14. decembra ob 12.00 v KUDu France Prešeren (Karunova 14, Ljubljana) potekala novinarska konferenca na temo pravnih učinkov novele ZZZDR. Spregovorili bodo: Dr. Peter Čeferin, odvetnik in ustanovitelj Odvetniške družbe Čeferin in partnerji, Dr. Barbara Rajgelj, predavateljica na Fakulteti za družbene vede, Dr. Neža Kogovšek Šalamon, direktorica Mirovnega Inštituta, Dino Bauk, odvetnik in kolumnist.

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek 14. decembra ob 18.00 v Kulturnem domu Krško potekal ogled filma Stories of our Lives.

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek 14. decembra v okviru Festivala Čas je ZA ob 20.00 v KUDu France Prešeren potekala predstava Kabaret: Ana Marija Mitić.

Obveščamo vas, da bo v torek 15. decembra v okviru Festivala Čas je ZA ob 20.00 v KUDu France Prešeren potekala predstava Sestavljenka: Boris KobaI.

Obveščamo vas, da se bodo v sredo, 16. decembra med 10. do 14. ure, v prostorih pred Namo (mestna ploščad Kočevje) potekal lokalni dogodek Kočevje, Čas je ZA. Na dogodku bodo govorili mnogi posamezniki in posameznice ter znane javne osebnosti, ki podpirajo izenačitev pravice do poroke za vse državljane in državljanke.

Obveščamo vas, da bo v sredo 16. decembra v okviru Festivala Čas je ZA ob 20.00 v Pritličju (Mestni trg 2) potekal koncert skupine Noemi.

Obveščamo vas, da bo v sredo 16. decembra ob 18,00 v Mestnem kinu Metropol Celje potekal ogled filma Ljubezen je čudna reč. Ogledu filma bo sledil kratek pogovor z gosti.

Obveščamo vas, da bo v petek 18. decembra v okviru Festivala Čas je ZA ob 20.00 v KUDu France Prešeren potekal pogovor Iskreno o ljubezni s Katjo Pernat in Mišo Molk.

Vir: 
Written By
More from Uredništvo

Fotografije Roberta Mapplethorpea v Ljubljani

Prvega junija bodo v Narodni galeriji Ljubljana in v galeriji TR3 odprli...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja