Prednovoletni Kavarniški večer

Kavarniski - 18. 12. 2014

Kavarniski - 18. 12. 2014Vabljeni na zadnji letošnji in prednovoletni Kavarniški večer!

Prednovoletni Kavarniški večer bo tokrat poleg toplih napitkov in dobre družbe zaznamoval Kabaret!
In to ne katerikoli kabaret ampak Kabaret Tiffany!

Kabaret Tiffany je laboratorij kluba Tiffany v katerem različni ustvarjalci_ke razvijajo odrske točke. Tokrat bodo predstavili dela, ki so nastala na delavnicah jesen / zima 2014. Z vami bodo bitja, ki so na plan prilezla za našim kvirovskim hrbtom in obeta se pravi mali karneval. Z vami bodo izgubljene zvezde, visoke umetnice, Bonboni, Monsieur Misteriooo, Geisha, vedno bleščeča voditeljica Anna Toxxina in še in še!

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.

Written By
More from Uredništvo

Danes – medo žur!

Danes (12. december) v klubu Tiffany: MEDO ŽUR!!! Prevetrite svoje kožuščke. Glasbo...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja