Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 16.3.2016

kavarniski_karaoke

KAVARNIŠKI VEČER: Karaoke night

kavarniski_karaoke

  • četrtek | 17. marec 2016
  • 20:00

Za vas znova prirejamo večer karaok, kjer boste lahko s skodelico čaja ogrele_i svoje glasilke, se malo okrepčaele_i s prigrizki ter v soju žarometov na odru Tifle zapele_i najljubše pesmi. Pripeljite s seboj še prijatelje_ice, saj veste, več nas je, manj nas ni! 😀

Vabljene_i!

________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

POP NATION

popnationmarec

POP NATION je sproščena in priljubljena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti! Glasbo bo vrtel DJ Marino.

Sing it! Dance it! Love it!
Pop Nation – najbolj queer zabava v mestu.

▲ POP NATION ▲ 18.3.2016 ▲

▲ DJ Marino ▲

____________________

Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra, ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

AFTER PARTY Zlatih Tifanij

aftertiffanije

  • sobota | 19. marec 2016
  • 23:00

Z velikim pompom napovedujemo 4. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke na homo sceni v preteklem letu.

Vabljene_i, da se nam pridružite na super zabavi, ki bo sledila po podelitvi Zlatih Tifanij, predvidoma ob 23. uri.

Poleg odlične zabave boste imele_i to noč priložnost pokramljati in se poveseliti z nominiranci_kami in dobitniki_cami Zlatih Tifanij.

www.kulturnicenterq.org/zlate-tifanije

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

Kulturni center Q
Škuc

 

Pogovorni večer – AKTIVIZEM

unnamed 3 copy

  • torek | 22. marec 2016
  • 19:00

V torek, 22. 3., bomo na pogovornem večeru v klubu Tiffany ob 19. uri nadaljevali_e s temo aktivizma.

O aktivizmu smo se pogovarjale_i že na zadnjem srečanju, a smo se takrat fokusirali_e predvsem na aktualno dogajanje, referendum o ZZZDR.

Tokrat bi želele_i odgovoriti na vprašanja in probleme, ki smo jih prejšnjič razprle_i. Veliko sodelujočih je bilo mnenja, da je aktivist_ka pravzaprav kdorkoli, ki se osebno angažira, vseeno pa naj bi po drugi strani prihajalo do profesionalizacije aktivizma. Je aktivizem nujna komponenta LGBTQ skupnosti? Kakšne poglede imate na organizacije, ki se ukvarjajo s problemi skupnosti? Ali je njihovo delo aktivistično oz. kje potegniti mejo z zbirokratiziranimi projekti? Zanimale pa nas bodo tudi vaše osebne izkušnje ter ideje, kako LGBTQ skupnost približati širši družbi, ki, razen ob referendumih, z LGBTQ vprašanji nima stika.

Vabljene_i!

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana.

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Written By
More from Uredništvo

Wang Dang Doodle All Night Long

  petek, 30.1. Petkov lineup, ne nujno v tem vrstnem redu: Medi-J...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja