Free&Cool kavarniški večer vol. 5 – Special edition

Kavarniski vol 5 300

Kavarniski vol 5 300Posebna edicija kavarniških večerov – 13. 6. 2013 ob 21.00, v okviru festivalskega tedna Ljubljana Pride 2013!

Seveda bomo tokrat še posebej visoko zavihali rokave, pripravili še posebej pester program, zmešali še boljše cocktail ledene čaje in vas pričakali s še bolj širokim nasmehom. Ne gre zamuditi!

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev in ustvarjalk. In želje po ustvarjanju novega prsotora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem in ustvarjalkam oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem in gledalkam ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce in obiskovalke pripravljajo mladi.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

13. mednarodni feministični in queerovski festival Rdeče zore

Na festivalu Rdeče zore že tradicionalno sodeluje tudi klub Tiffany (ŠKUC-Kulturni center...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja