SUPERSONIQUE ELECTRONIQUE – Spring-summer edition

Super-sonique-eddie-za-splet

Super-sonique-eddie-za-splet

Sobota, 1. 6. 2013, ob 23h

Klub Tiffany

Spomladansko-poletni Supersonique Electronique bo tokrat postregel z izjemnim gostom. K nam namreč prihaja nedvomno najboljši slovenski house DJ, dolgoletni rezident legendarnega kluba Ambasada Gavioli ter uspešen producent elektronske glasbe, Eddie F.

Eddie F je že v najstniških letih vzljubil house glasbo in v njegovi dolgoletni in izjemno uspešni dj karieri vrtel po vsej Evropi.
Pred leti je ustanovil založbo F-Recordings, pri kateri je med drugimi izdal izjemen album Connected. V vseh teh letih uspešnega delovanja na elektronski sceni je razvil svoj edinstven glasbeni stil, za katerega pravi da je „forward thinking house music“.

Ker je med drugim izdajal tudi pri tujih založbah Renaissance, Proton ter Cray1 Labworks, se je na svetovni elektronski sceni pozicioniral med priznane in vsestranke dj-e/producente. Njegove skladbe so dostikrat uvrščene na mnoge lestvice in sete mednarodno priznanih dj-ev.

Leta 2011 je v svoji karieri z ustanovitvijo založbe WICKED IMPRINT začel novo poglavje.

Po šestnajstih izdanih komadih pri novi založbi so njegovo produkcijo v svoje sete že vključili dj-i svetovnega ranga kot so Deepchild, Jamie Jones, Kabuto & Koji, Amine Edge, Luciano, Dubfire, Maceo Plex, Tom Buden, Cave Sedem, Timo Maas, Andrea Ferlin, Evren Ulosoy, Elke Kleijn, Seva K, Rhadow, Ben Taufel, Lee Jones ter številni drugi.

Obeta se nam torej vrhunski house žur, za prave ljubitelje elektronske glasbe.

DJs:
EDDIE F
FRKO
GEM-INI
VIRGINO

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur / Flyer/Letak
5 eur < 24h > 7 eur / No Flyer/Brez letaka
_______________________

Kulturni center Q
Škuc

Written By
More from Uredništvo

Predavanje: Nasilje na delovnem mestu

Doroteja Lešnik Mugnaioni Cafe Kolaž, Gornji trg 15, LJ Torek, 20.1. 2015...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja