Usposabljanje: HIV/aids preventiva

hiv aids red ribbon 200

hiv aids red ribbon 200Vabimo vas na usposabljanje za opravljanje prostovoljskega dela na področju HIV/aids preventive in preventive spolno prenosljivih okužb (SPO), ki bo v četrtek, 18. 7. 2013, od 16. do 20. ure na Društvu informacijski center Legebitra (Trubarjeva 76a, Ljubljana).

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se želite seznaniti s področjem HIV/aids preventive in preventive spolno prenosljivih okužb med populacijo moških, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM). Poleg teoretičnega znanja vam bomo predstavili  praktične načine delovanja na omenjenem področju ter pravice in dolžnosti prostovoljk, prostovoljcev in prostovoljskih organizacij.

Prijave na usposabljanje zbiramo do torka, 16. 7. 2013, in sicer na eva.gracanin1@gmail.com ali 01 430 51 44 (Eva Gračanin).

Na zgornji e-naslov in telefonsko številko lahko naslovite tudi vprašanja o usposabljanju in programu HIV/aids preventive.

Vabljene in vabljeni!

PRIJAVNICA >>>

LegebitraUsposabljanje organizira Društvo informacijski center Legebitra.

 

MOLsoufihoUsposabljanje sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Bluffin with my muffin

Vabljeni na Tiffanyjev prvi Bluffin with my muffun, ki bo v soboto...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja