Vabilo k sodelovanju novim prostovoljkam_cem

TransAkcija logo mali

TransAkcija logo maliPozdravljene_i!

Zavod Transfeministična Iniciativa TransAkcija, ki sedaj deluje že eno leto, se je osamosvojil in tudi uradno postal zavod. Za tiste, ki nas morda še ne poznate: Zavod TransAkcija deluje za podporo, informiranje, opolnomočenje in zavezništvo transspolnih oseb v Sloveniji in je prva in edina organizacija pri nas, namenjena izključno transspolnim osebam in tematikam.

Ker smo pri svojem delu zelo aktivne_i in nam dela ne primanjkuje, bomo v prihodnosti potrebovale_i dodatno energijo, ideje in pomoč pri izvajanju aktivnosti. Zato vabimo vse, ki bi želele_i na kakršenkoli način sodelovati pri naših aktivnostih kot prostovoljke_ci v meri, ki jo dopuščata čas in energija, da to do 30. 9. 2015 sporočite na e-poštni naslov transakcijaslo@gmail.com.

K sodelovanju vabljene vse osebe ne glede na različne osebne okoliščine, k prijavi spodbujamo tudi transspolne, transseksualne in cisspolno nenormativne osebe. Priporočljivo je vsaj osnovno poznavanje tematike transspolnosti, ni pa pogoj, saj bomo za prostovoljke_ce organizirale_i usposabljanje. Za vse zainteresirane bo sledil sestanek, na katerem se bomo dogovorile_i o podrobnostih glede sodelovanja.

Najlepše torej vabljene_i, da se oglasite in postanete prostovoljka_ec TransAkcije, sicer pa lepo vabljene_i, da se nam pridružite na dogodkih v prihodnosti in nas podprete tako, da naše aktivnosti spremljate na facebook strani: https://www.facebook.com/transakcija.

Lep transfeminističen pozdrav,

Zavod TransAkcija

Written By
More from Uredništvo

Retrovizija – 16. 11. 2013

Klub Tiffany Sobota, 16. november 2013, ob 23h RETROVIZIJA S ponosom vam...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja