Vabljeni na Split Pride 2012

split6_300

split6_300Organizacije Kontra, Iskorak in Domine, ki organizirajo Split Pride 2012, vam sporočajo naslednje:

Dragi in drage,

Kontra, Iskorak in Domine pozivajo vse pogumne, močne in odločne na drugi Split Pride, ki se bo 9. junija 2012 začel ob 15. uri. Povorka bo krenila iz Đardina po ulici Kralja Tomislava, Marmontovi ulici in nato po Rivi do zgradbe “Banke” (osrednji del, ki je predviden za izvedbo podobnih manifestacij), kjer se bo odvil dvourni program. V Split bomo šli zjutraj, v Zagreb pa se bomo vrnili po koncu Pride programa in osvežitvi v varnem prostoru.

Udeleženkam in udeležencem iz Zagreba bomo zagotovili vodo in vegetarijanske sendviče na poti v obe smeri. Prostovoljke in prostovoljci Split Pridea bodo zadolženi za animiranje in informiranje udeleženk in udeležencev iz Zagreba.

Podprite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, hčere, brate in sestre, sosede – lezbijke, geje, biseksualne in trans osebe. Podprite sami sebe – izstopite iz omar, saj se v omarah ne snujejo in ne rojevajo revolucije! Pokažite, da je bolj za pravice LGBT oseb boj za človekove pravice – boj za vaše in naše pravice.

S svojo udeležbo podprite Split Pride. Za podrobnejše informacije pišite na kontakt@split-pride.net. Pri prijavi navedite svoje ime. Prosimo, da se zaradi organizacijskih potreb vsi zainteresirani prijavijo na ta e-naslov.

Foto: Leanne

Organizatorji:

Domine >>>

Kontra >>>

Iskorak >>>

SPLIT PRIDE 2012 >>>

Written By
More from Uredništvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja