zAvod Pralnica – Ponovoletno pranje – 17. 1. 2015

Zavod pralnica - 17. 1. 2015

Zavod pralnica - 17. 1. 2015Klub Tiffany, Klub Monokel

sobota, 17. 1. 2015, ob 23ih

Didžeji:
*Klub Tiffany: Mak, Moof, Bownr, Alil
*Klub Monokel: SteinerWeiss (AT), Pohalino, Urke, Dvoglava zver

Vidžej Sv. Pixel

Ob tej priložnosti vam predstavljamo ponovoletno pralnico in s tem možnost zasluženega očiščenja od prednovoletnega kiča, ter ostalih praznično pogojenih naporov in napetosti. Poskrbljeno bo za vsako uho, pa naj hlepi po pumpanju basa, prelivanju sekvenc, sintetičnih beatih ali ravni liniji činel.

Iz severa v goste prihajata avstrijca SteinerWeiss. Klubske specialitete zAvoda Kru, techno in house, razporejeni na dveh florih, bodo predstavili že preverjene tehnike odstranjevanja preteklih nečistoč v obliki blaženega užitka v zvoku in sliki ter zamajali temelje tudi najbolj trdovratnim novoletnim zaobljubam – pa četudi samo za eno noč. Vabljeni!

Muzika:
https://soundcloud.com/groups/zavod-kru
http://www.mixcloud.com/steinerweiss/

Vstop: 5 EUR
_________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Written By
More from Uredništvo

Zahvala za solidarnost

Iz Cafe Open sporočajo, da so udeleženke in udeleženci včerajšnjega solidarnostnega večera...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja