Free&Cool kavarniški večer vol. 6

Letak Vol.6 300

Letak Vol.6 300Vroči poletni dnevi imajo svoj čar, še več pa ga imajo tople in zvezdnate poletne noči. Posedanje ob dobri glasbi, s kozarcem hladnega razvajanja v roki doda že tako čarobnim poletnim večerom dodatno bleščavo. Če temu dodate še dobro družbo, ki je v Tiffanyju tako ali tako nikoli ne manjka … Ah, pridite na naslednji Kavarniški večer v klub Tiffany v četrtek, 11. 7. ob 21.00 in doživite zgoraj opisano uživancijo, ker besede pač ne morejo povedati vsega. 😉

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev in ustvarjalk. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem in ustvarjalkam oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom, in hkrati gledalcem in gledalkam ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce in obiskovalke pripravljajo mladi in mlade.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.       

 

 

 

 

MOLProjekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

 

soufihoDelovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Idealizirana ženska podoba v medijih in poslušalnica s Teneio Sanders

Lezbično-feministična univerza vas vabi v petek, 22. junija 2012, ob 19.00 v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja