Javno vabilo k sodelovanju v programu Kluba Tiffany / ŠKUC – Kulturnega centra Q 2014

Kulturni center q

Kulturni center qKlub Tiffany / ŠKUC – Kulturni center Q vabi zainteresirane posameznike/ce in skupine k sodelovanju v programu kluba Tiffany v letu 2014.

Klub Tiffany je prostor GLBTQ skupnosti v Ljubljani in je namenjen ustvarjanju, predstavljanju in izmenjavi kulturne produkcije.  K sodelovanju vabimo vse zainteresirane posameznike/ce, ki bi želeli s svojim delom sodelovati v programu kluba Tiffany.

  • Razstavni program namenjen predstavitvi vizualne umetnosti   

Razstave potekajo med tednom v prostorih kluba Tiffany. Prednost bodo imela dela, ki vsebinsko obravnavajo homo teme. Dobrodošla so tudi dela, ki GLBTQ kulturo in umetnost obravnavajo dokumentarno.

Prijave naj vsebujejo CV avtorja ali skupine, kratek opis projekta.

  • Vizualna podoba klubskih večerov (scenografija in vizualije)

Programski sklop je namenjen umetnosti, ki celostno zavzame prostor in hkrati upošteva specifične danosti klubskih večerov v klubu Tiffany. Glavni kriterija izbora sta izvirna konceptualna zasnova in kvaliteta dela.

Prijave naj vsebujejo predstavitev avtorja ali skupine in kratek opis koncepta. Za podrobnosti glede prostora in ogled prostora smo na voljo na spodnjih kontaktih.

  • Scenske umetnosti

Programski sklop je namenjen vsem, ki ustvarjajo na področju performansa in scenskih umetnosti, ter bi radi svoje delo predstavili javnosti.

Prijave naj vsebujejo predstavitev avtorja ali skupine in kratek opis projekta.

  • Glasba

Programski sklop je namenjen glasbenim ustvarjalcem in ustvarjalkam. Prijave naj vsebujejo predstavitev avtorja ali skupine  in avdio posnetek.

  • Delavnice

Delavnice so namenjene predstavitvi in izmenjavi znanja med posamezniki/cami.  Torej če imate znanje, ki bi ga radi predstavili drugim nam pošljite kratek opis delavnice.

Rok prijave:  28. 11. 2013

Prijave pošljite na kulturnicenterq@gmail.com

Kontakt: Jernej Škof

T: 01 430 35 35

E: kulturnicenterq@gmail.com

www.kulturnicenterq.org

Written By
More from Uredništvo

Split, Ljubljana … homofobija kot družinska vrednota

Skupina nevladnih organizacij se je včeraj s protestnim pismom, ki so ga...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja