Kavarniški večer vol. 9

Kavarniski vol 9

Kavarniski vol 9

Četrtek, 14. 11. 2013 ob 20. uri v Klubu Tiffany.

S hladnejšimi dnevi, ki napovedujejo bližajočo se zimo, kavarniški večeri postajajo vse bolj vroči in vroči. Tokrat na meniju ponovno topel čaj, ki bo pogrel trebuščke, ušesa in dušo pa bo grela Ana s kitaro v roki in avtorsko glasbo. Vroč večer, ki vas ne bo pustil hladih! Se vidimo!

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Written By
More from Uredništvo

Evropski parlament o pravicah transspolnih oseb

Evropski parlament je danes potrdil in sprejel poročilo Odbora za pravice žensk...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja