Kdo nosi predpasnik in kdo hlače?

MH 1

MH 1V Društvu DIH – Enakopravni pod mavrico vas v sodelovanju s Športnim društvom Out in Slovenija vabimo na zimski tabor, ki smo ga letos naslovili »Kdo nosi predpasnik in kdo hlače?«. Letos se bomo družili med 22. in 24. novembrom, in sicer v Mladinskem centru in hotelu Hiša mladih v Ajdovščini.

Naš dom zdoma se nahaja v osrčju ajdovske narave, v Športnem parku Pale na obrobju mesta, ki prepleta tradicijo in sodobnost, športno in družabno, umetniško in tehnološko, ponuja pa obilico možnosti za udejstvovanja na različnih področjih.

Tudi letošnji tabor bomo tematsko obarvali, in sicer bomo na zanimiv in sproščen način spregovorili o skupnem gospodinjstvu. Kakšna je delitev vsakodnevnih vlog v istospolnem partnerstvu (in ali se vloge sploh morajo deliti)? Kako dojemamo svoj biološki in družbeni spol in kako ga dojemajo drugi (recimo naši sosedje)? Kaj je pomembno za harmoničen in zdrav partnerski odnos ter kako le tega zgraditi? Zraven tega pa bomo kako rekli še o spolnosti, enakosti in ostalih tegobah in radostih, ki spremljajo življenje

LGBT posameznika, vse na sproščen način, skozi zabavne aktivnosti, igre in lahkotno športno udejstvovanje.

Za udeleženke in udeležence tabor vključuje:

  • dva polna penziona (2 nočitvi in 6 obrokov: pet. večerja – ned. kosilo),
  • delavnice in vodene skupinske aktivnosti,
  • prostočasne in športne aktivnosti,
  • pohajkovanje po Ajdovščini s spoznavanjem lokalnih znamenitosti,
  • posteljnino in brisače.

Udeležence in udeleženke naprošamo:

  • za souporabo lastnih prevoznih sredstev do lokacije tabora (po zaključku prijav bomo skoordinirali prevoz po sistemu »lahko te zapeljem – me lahko zapelješ?).
  • da s seboj prinesejo udobna oblačila, primerna za lažje športne aktivnosti.
  • da pričnejo kopičiti veliko dobre volje, idej in energije, ki jih bodo delili z ostalimi na letošnjem nepozabnem vikend odDIHu.

Prijave so odprte za vse, ne glede na osebne okoliščine, spolno usmerjenost ali identiteto. Zbiramo jih do torka, 19. 11. 2013, oz. do zapolnitve mest, katerih število je omejeno.

Prijaviš se lahko prek spletnega obrazca s klikom na to povezavo >>>

Izpeljavo tabora je omogočilo sofinanciranje Mestne občine Ljubljana, Ministrstva za zdravje in ŠOU Ljubljana.

Written By
More from Uredništvo

Zadnje

  Konec novembra je bila v Ljubljani otvoritev Pritličja, ki sicer ni...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja