Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 1.7

kavarniski 2 7

Kavarniški večer

kavarniski 2 7

  •  2. julij 2015, 20:00

Izpitno obdobje počasi popušča svoj prijem, poletje se vrača na termometre in v glave.

Pridite z nami uživat in se sproščati ob poletnih neumnostih, lovit plastične ribice, srkat ledene čaje, grickat sadje in oreščke ter se sproščati ob dobri glasbi. Tokrat ste zanjo zadolžene tudi ve_i – če želite, da vam ob uživanju na terasi Tiffanyja igra vaš najljubši komad (ali nekaj njih) jih pospravite na USB ključek in prinesite s sabo. 😉

Prost vstop!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite nadrustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

 

POP NATION – Disko krogla

pop 3 7

Sestavni del prenekaterih klubov in diskotek je tudi disko krogla. Pripomore k lepši osvetlitvi plesišča in bolj čarobnemu vzdušju. Pa ste se morda kdaj vprašali, ko ste se v soboto zjutraj zbudili in niste vedeli, kako ste prišli domov, kaj je dejansko vplivalo na vašo izgubo spomina? Morda k tigru v glavi ni prispevalo le preveč vsega dobrega in stimulativnega… Mogoče pa je bila vzrok disko krogla? S svojim nenehnim vrtenjem in odsevanjem svetlobe Vas je najverjetneje uročila? Kdo bi vedel… Znanstvenih dokazov o tem še ni, verjetnost pa obstaja.

Veselimo se skupaj!

Dj Duki

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra, ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.

Written By
More from Uredništvo

Začetek uporabe Družinskega zakonika

S 15. 4. 2019 se začne v celoti uporabljati Družinski zakonik, ki...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja