LGBT* pomladni mladinski izobraževalni tabor

lgbt tabor 200

lgbt tabor 200Kot vsako leto prostovoljke in prostovoljci Legebitre, tokrat spet v sodelovanju s HeteroHomo  navezo in Društvom Appareo, organiziramo tradicionalno legendaren mladinski izobraževalni tabor.

Tabor bo od petka, 11. 4., do nedelje, 13. 4. (letos :), nekje v Sloveniji (natančna lokacija bo znana naknadno).

Tokrat na temo: Moja spolna identiteta – moja kreacija

Na taboru bomo zagrizli v različna vprašanja, kot npr. Zakaj je spolna identiteta tako izmuzljiv koncept? Pravo malo spolzko bitje, ki se ti vedno znova izvije iz rok? Kaj je tisto, kar določa mojo spolno identiteto? Telo? Druge identitete? Izkušnje? Podzavestni nagoni? Občutja? Vedênje? Kultura? Ali pa zlitje vsega tega skupaj? In še: Kako govorim o svoji spolni identiteti? Katere besed uporabljam in kaj pomenijo? Kako kljub raznolikosti spolnih identitet zagotavljati enakost?

Koliko: 20 EUR (za stroške prevoza)

Kaj: 2 polna penziona, 3 dnevi zanimivih interaktivnih delavnic, paket dobrodošlice, zabavni večeri, nova prijateljstva, pogovori, smeh …

Prijave zbiramo do petka, 6. 3. 2014, oz. do zapolnitve prostih mest, zato prosimo, da se prijaviš čim prej! Prijavite se lahko vse/vsi stare/stari od 18 do 29 let in si želite poglabljati znanje in veščine v varnem, sprejemajočem in sproščenem okolju ne glede na osebne okoliščine spolne usmerjenosti, spolnega izraza in identitete.

Prijave zbiramo na: lgbtq.tabor@gmail.com. Prosimo, da izpolniš priloženo prijavnico. Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na zgornjem e-naslovu ali na številki 01 430 51 44 (Eva).

 Vprašaj tiste, ki so že bili, in slišala/slišal boš, da take priložnosti ne gre zamuditi!

Prijavnica >>>

*LGBT je kratica, ki označuje lezbijke, geje, biseksualne in trans* osebe. Na taboru pa ste dobrodošle/dobrodošli vse/vsi ne glede na spolno usmerjenost, spolno identiteto in/ali spolni izraz. 

Organizatorji:

Legebitra HHNlogo appareo

Sofinancerji:

MOLsoufihoTabor sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Written By
More from Uredništvo

Uprimo se zatiranju

Objavljamo politično sporočilo Društva Parada ponosa ob letošnjem Festivalu Parada ponosa 2021....
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja