Mednarodni delovni tabor Z glavo naprej!

Head On1

Head On1

Društvo za trajnostni razvoj SloMo v sodelovanju s HeteroHomo navezo in Klubom KLIŠE vabi na mednarodni delovni tabor z naslovom »Head On! Knowledge for Sustainable Future.«:

»Pridruži se nam na 5-dnevnem aktivnem druženju in bivanju v naravi brez tehnoloških pripomočkov, z omejenim dostopom do elektrike in izven vsakodnevnega vrveža. Skupaj bomo zadihali svež zrak in osvajali taborniške veščine (postavitev tabora, osnove vozlov, kurjenje ognja in povezana opravila, spoznavanje užitnih in neužitnih rastlih, osnove orientacije in samostojna priprava domače hrane).  

Odprli bomo um za novo znanje o globalnem učenju, permakulturnih načelih in etiki, varovanju okolja, solidarnosti in delu v ekipi, pridelavi lastne hrane,  zdravi prehrani in gibanju ter njunem pomenu za zdravje.

Skupaj bomo postavili pravi indijanski šotor in poskrbeli za vrsto opravil v naravi.

Vsako bitje potrebuje naravo in zdravo gibanje. Zato se nam pridružite vsi mladi med 18. in 29. letom na taboru Z glavo naprej, ki bo potekal na sedežu Društva za trajnostni razvoj SloMo (Ponoviče 23) od 11. do 18. avgusta. Na taboru se nam bodo pridružili tudi mednarodni prostovoljci. Tabor bo potekal v angleščini (z možnostjo prevajanja). Več o prijavi in lokaciji na: www.slomo.si in www.klise-klub.si. Rok prijave je 4.8.«

Written By
More from Uredništvo

Foto krožek O-kvir

ŠKUC – Kulturni center Q (Klub Tiffany) predstavlja in vabi na brezplačni...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja